Tyson Fury kipróbálná magát az MMA-ban

Az MMA-ban próbálhatja ki magát a világbajnok bokszoló.


John Fury szerint, fia hamarosan kipróbálhatja magát az MMA-ban. Míg a médiaszerepléseit általában lehetőségnek tekinti, hogy dicsérje fia harci képességeit, most megszellőztette azt az információt, miszerint Tyson Fury visszavonulása után áttérhet a vegyes harművészetek világába.

„Azt hiszem, minél durvább lesz a sportág, annál jobban fog tetszeni neki. Ez mást hozna a munkájába, több célt adna neki. Szerintem ezt akarja Tyson, és amikor végre visszavonul az ökölvívástól, valószínűleg elmegy az MMA-ba. Ezt követően lehet visszatér még a bokszhoz”

Míg a médiaszerepléseit általában lehetőségnek tekinti, hogy dicsérje fia fenomenális harci képességét, Fury Sr elismerte, hogy elvárja, hogy fia ökölvívó karrierje végeztével a vegyes harcművészetek világába költözzön.

"Azt hiszem, minél durvább lesz Tyson számára, annál jobban tetszik neki" - magyarázta John Fury a JOE-nak adott interjújában. "Ez mást hoz a munkájába, több célt ad neki az eléréséhez. Azt hiszem, ezt akarja Tyson , és amikor végre visszavonul az ökölvívástól, valószínűleg elmegy az MMA -ba, és valószínűleg visszatér a bokszhoz."

A jelenlegi WBC nehézsúlyú világbajnok 2019-ben végzett néhány MMA edzést Darren Till , UFC harcos mellett.

„Gyors és könnyen mozog a lábaival. Jó az egyensúlya, azt gondolom, ha egy MMA edző irányítása alá veszi, akkor nagy dolgokat is elérhet. Láttam őt harcolni, és tudom, mire képes.”

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Videók