Tyson Fury felesége úgy gondolja, hogy párja visszatér Usyk-Joshua győztesért

Na, akkor most visszavonult vagy sem?


Paris Fury, a WBC nehézsúlyú bajnokának, Tyson Furynak a felesége úgy véli, férje visszatérne a ringbe, hogy megküzdjön az Oleksandr Usyk és Anthony Joshua közelgő visszavágójának győztesével.

Szombat este Fury megőrizte címét a kötelező kihívó, Dillian Whyte ellen, akit a hatodik menetben ütött ki. A küzdelem után a 33 éves Fury kitartott amellett, hogy ezen a ponton mindent elért – és lehet, hogy itt az ideje visszavonulni. Vannak azonban még nagy harcok – köztük az Usyk-Joshua visszavágó győztese –, ahol a vitathatatlan korona lehetne a tét.

Fury úgy fogalmazott, hogy megígérte a feleségének, hogy befejezi, de a párja teljes mértékben támogatja, ha úgy dönt, hogy megküzd a vitathatatlan koronáért.

„Szeretném, ha befejezné, már nincs mit bizonyítania. Ha lenne még előtte kihívás, azt mondanám, hogy igen, Tyson, csináld. De nincs mit bizonyítania. Tehát hacsak nem akar igazán bokszolni, és csak a pénzért, a hírnevért akarja, akkor erre nincs szükség. Ő a leghíresebb ember ma este. A szívem mélyén tudom, hogy Tyson már csak a vitathatatlan címért térne vissza.”

Usyk és Joshua második összecsapására várhatóan június végén vagy júliusban kerül sor.


Forrás: boxingscene.com
Borítókép és fotók: Tyson Fury / Twitter

Videók