Tyson és Roy Jones Jr. is csalódott

Mike Tyson és Roy Jones Jr., az ökölvívás modern korszakának két legjobb harcosa, november 28-án csap össze.


Mike Tyson és Roy Jones Jr. is bosszankodik a jótékonysági mérkőzés szabályain, mivel a kétperces menetek a nőknek szólnak inkább.

A két örök bokszoló egy virtuális sajtótájékoztatón vett részt csütörtökön, mielőtt november 28-án, a Los Angeles-i ikonikus Staples Centerben zárt ajtók mögött egymásnak esnének. Az egykori nehézsúlyú bajnokoknak szóltak, hogy vegyék lazára ezt a mérkőzést, ők ennek ellenére nem akarnak bohóckodni. Bár fejvédő nélkül fognak harcolni, biztonsági elővigyázatosságból csak nyolc kétperces fordulóban fognak megmérkőzni.

"Nagyon csalódott vagyok. Biztos vagyok benne, hogy ennek oka van. A nők küzdenek két percig. De ez nem rólam szól, ez egy jótékonysági mérkőzés... örülök, hogy csináljuk" - mondta Tyson.

"Nem voltam boldog, amikor megtudtam... egyáltalán nem. Mint Mike is mondta, a nők bokszolnak ennyi időt. Az utolsó pillanatig ezt hajtottam, hogy miért akarunk kétperces meneteket? Nem értem. Nem vagyunk nők, a legjobbak vagyunk" - folytatta Jones.

"Miért kellett kérperces meneteket tervezni? Miért? Ha valami történni fog, akkor úgyis megtörténik.. két perc, három perc, öt perc. Nem igazán számít. Hogy őszinte legyek veled, ez átverés a rajongókkal szemben.Kicsit több időt adna egy jobb ütés bevitelére, mindenki számára előnyös megoldás lett volna a három perc. De ez egy jótékonysági rendezvény, tehát rendben van."

Forrás: insider.com
Borítókép: youtube.com

Videók