Tyson aggódhat Roy Jones Jr edzését látva?! - Videó

Mindkét legenda elképesztő formában.


Roy Jones Jr. hihetetlen sebessége és ütőereje nem kopott semmit, ezt jól bizonyítja a legújabb videó ami felkerült az edzéséről. Mike Tyson kezdhet aggódni?

Sport365.hu - Hamarosan jön a legendás összecsapás egy történelmi felvezetéssel

Tizenöt év után visszatér a szorítóba Mike Tyson, a nehézsúlyú profi ökölvívás egykori királya, és egy mérkőzésen összecsap azzal a Roy Jones Jr-ral, aki négy súlycsoportban is eljutott a világbajnoki címig. A találkozót november 28-án rendezik, Magyarországon kizárólag a Sport1-en lehet majd élőben nyomon követni.

Az egykori négysúlyú világbajnok ökölvívó hamarosan összecsap a nehézsúlyú legendával, Tysonnal, és elárulta, hogy "Iron Mike" elleni küzdelem rendkívül inspirálja és motiválja őt a felkészülés alatt.

"Szerintem Tyson fantasztikusan néz ki. Fenomenális, ahogy még mindig képes így edzeni. Ez őrület. De mi őrültek vagyunk" - mondta Jones.

Sport365.hu - Tyson: A gyerekeim úgy gondolják, hogy le kellene ülnöm az öreg seggemre

Szeptember 12-én, Los Angelesben rendezik meg a volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson és a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones bemutató mérkőzését. A most 54 éves Tyson és az 51 éves Jones Jr. döntésében sokan kételkednek, hogy vajon bölcs dötést hoztak-e, amikor bejelentették a visszatérésüket.

Tyson fejlődéséről és edzéseiről folyamatosan lehetett látni videókat, amik vírusként terjedtek az interneten. Mindez viszont a háttérben rendkívül motiválta Jones-t, aki így még keményebben kezdett készülni.

"Ez azért hatalmas dolog. Mi vagyunk a legrobbanékonyabb srácok, akik valaha is szorítóba léptek. 54 éves korában azt látni, hogy jobban üti a zsákot, mint bármelyik srác, ez rendkívül izgalmas. Arra inspirál engem is, hogy még keményebben készüljek a visszatérésre."

A rajongók bepillantást nyerhettek Jones felkészüölésébe is, megmutatva nekik, hogy remek a lábmunkája és még mindig rendelkezik azon képességekkel, ami miatt megszerette őt egy egész világ. Nem sokan számítottak arra, hogy Jones ilyan intenzitással fog edzeni.

Sport365.hu - Tyson és Roy Jones Jr. is csalódott

Mike Tyson és Roy Jones Jr. is bosszankodik a jótékonysági mérkőzés szabályain, mivel a kétperces menetek a nőknek szólnak inkább. A két örök bokszoló egy virtuális sajtótájékoztatón vett részt csütörtökön, mielőtt november 28-án, a Los Angeles-i ikonikus Staples Centerben zárt ajtók mögött egymásnak esnének.

Sport365.hu - Megkérdezték Mike Tysont, kivel bokszolna a legszívesebben

Az ökölvívó legenda, Mike Tyson elismerte, hogy volt amikor azt kívánta, bárcsak adódhattak volna olyan körülmények, hogy szembenézhessen Floyd Mayweather ellen. Tyson és Mayweather gyakran szóba kerül a bokszvilágban, hiszen mindkettőjüket a sportág valaha volt két legjobb harcosaként tartanak számon. Az 54 éves legenda pedig sajnálja, hogy Mayweather soha nem volt nehézsúlyú, és nem keresztezték egymás útját.

Forrás: givemesport.com
Borítókép: givemesport.com

Videók