Tyson: A gyerekeim úgy gondolják, hogy le kellene ülnöm az öreg seggemre

Mike Tyson elárulta, hogy mit gondolnak a gyermekei arról, hogy szorítóba lép Roy Jones Jr. ellen.


Szeptember 12-én, Los Angelesben rendezik meg a volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson és a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones bemutató mérkőzését.

A most 54 éves Tyson és az 51 éves Jones Jr. döntésében sokan kételkednek, hogy vajon bölcs dötést hoztak-e, amikor bejelentették a visszatérésüket. A kételkedők között Tyson gyermekeit is ide sorolhatjuk.

"A gyerekeim úgy gondolják, hogy le kellene ülnöm az öreg seggemre, de mit tudnak ők? Nagy magabiztos vagyok. Nem tudják hogyan kell harcolni, és egyik gyermekem sem tud megverni egy harcban, szóval miről beszélnek?" - mondta "Iron Mike" a The Tonight Show-nak.

A mérkőzés tehát Los Angelesben lesz, ahol nyolc meneten keresztül küzdenek meg egymással a felek és 10 helyett 12 uniciás kesztyűket fognak viselni. Érdekes módon Andy Foster, a kaliforniai állam atlétikai bizottság ügyvezetõ igazgatója úgy döntött, hogy nem lesznek pontozóbírók, és így győztes sem lesz, hacsak nem kerül sor kiütésre. Ez azonban egyáltalán nincs tervben.

"Nem akarjuk félrevezetni a világot, mivel ez egy valódi harc lesz tényleg, de nem akarom, hogy bárki megsérüljön. Ez egy bemutató mérkőzés. Bemutatják majd mire képesek, de nem akarom, hogy bárkinek is baja legyen. Nehéz lesz elérni azt, hogy ne üssék ki egymást, de alapjáraton nem ez a forgatókönyv. A nyilvánosság egyszerűen majd láthatja, hogy milyen fantasztikus formában vannak még a legendák."

Sport365.hu - Mike Tyson ismét megvillantotta pusztító öklét - Videó

A legendás volt nehézsúlyú világbajnok 54 éves korában a visszatérésen gondolkozik jótékonysági mérkőzések keretein belül. A bejelentés óta folyamatosan nagyszerű formában tartja magát, és most úgy tűnik, egyre jobb és jobb lesz. Legutóbbi videójában Tyson épp azt mutatja meg, ahogy összetöri ellenfele párnáit.

Sport365.hu - Mike Tyson: "Ugyanúgy érzem magam, mint régen"

A boksz legenda, Mike Tyson egy nemrégiben készült fotózás során lenyűgözött mindenkit, mivel a képek alapján látható, hogy ismét brutális fizikummal rendelkezik a korábbi nehézsúlyú világbajnok. Fotó: sportbible.com Tyson, aki nemrégiben töltötte be 54. életévét, folyamatosan edzésben van, hogy minél hamarabb visszatérjen a ringbe egy jótékonysági gála keretein belül.

Sport365.hu - George Foreman megnevezte a boksztörténelem legnagyobb ütőit

George Foreman a történelem egyik legnagyobb nehézsúlyú ökölvívója, és ki más, ha nem ő ismerné a legjobban az ellenfelek közül a legnagyobb ütőket. "Big George" kétszer volt nehézsúlyú bajnok, és olimpiai aranyérmes. 1997-ben visszavonult, Foreman 76-5-ös profi bokszrekorddal fejezte be. Karrierje során számos nagy névvel harcolt, köztük Muhammed Ali, Joe Frazier és Evander Holyfieldel.

Forrás: talksport.com
Borítókép: MikeTyson/Facebook

Videók