Igazi harcos. Törött kézzel lett világbajnok Klasz Árpád bokszoló

A 2. menetben tört el a magyar bunyós keze, és így folytatta a találkozót.


EXKLUZÍV, HELYSZÍNI BESZÁMOLÓ

Október 16-án, az újpesti Kellner Ferenc Sportközpontban egy újabb bokszgálát tekinthettünk meg, amelynek főmérkőzésén, a veretlen Klasz Árpád lépett ringbe két szervezet vb-övéért az ukrán-fehérorosz Sergey Khomitsky-val. Ez a két öv, az Universal Boxing Organization (UBO) interim és a Global Boxing Federation (GBF) vb-öve.

A mérkőzést teljes egészében a facebook oldalunkon tudjátok visszanézni:

A mérkőzést végül a bíró félbeszakította, mivel annyira csúszott a ring padlója, hogy veszélyes lett volna folytatni. A bírók döntöttek, és egyhangú pontozással Klasz Árpi nyert, aki így két világbajnoki öv tulajdonosa immáron. Árpi ökle, ahogy a videóban is említi megsérült, szilánkosra tört a keze, amit műteni kell.

Lehet, hogy egy kép erről: Árpi Klasz és belső tér

"Tùl vagyok a kézfej műtéten a második menet végétől törött kézzel boxoltam sajnos ez miatt több helyen is el tört de így is végig küzdöttem és világbajnok lettem nagyon szépen köszönöm mindenkinek akik szurkolt az isten áldjon meg mindenkit."


A boxgálán ringbe lépett még a magyar bajnok és a WBF interkontinentális cím birtokosa, Berki Jr. A 26 éves Fecó mérlege eddig 12 győzelem és 1 vereség volt, a mostani ellenfele ellen azonban ez tovább javult. A négy menetre kiírt találkozón az utolsó pillanatban, pénteken derült ki, hogy Varga Roland lesz Berki Jr ellenfele. Azonban ez sem okozott problémát számára, magabiztosan, egyhangú pontozással nyerte meg a találkozót. Ahogy édesapja, Berki Ferenc is mondta, ez egy hosszú kihagyást követően csak az első lépcsőfök, hogy visszatérjenek csúcsformájukhoz.

Nincs elérhető leírás.

Borítókép: Sport365

 

 

 

 

 

Videók