Szörnyű röntgenfelvételek az UFC harcos sérüléséről

Reméljük, mihamarabb felépül Chris Weidman.


Chris Weidman-Uriah Hall összecsapásnak az UFC 261 floridai gáláján szörnyű vége lett, miután Weidman lába egy rúgást követően eltört. Az UFC-harcos bejelentkezett a rajongóihoz.

A 36 éves férfi sérüléséről számos röntgenfelvétel készült, néhány nappal azután, hogy összetörte a jobb sípcsontját. Hall végül TKO-val nyert az első menetben, miután Herb Dean játékvezető leállította az összecsapást. Maga a győztes sem tudott felhőtlenül örülni sikerének, hiszen senki nem akar így nyerni. A harc után Hall úgy fogalmazott, hogy Weidmannak minden tisztelet kijár és a legjobbak között van a helye.

Sport365.hu - Megrázó videó: brutális sérülést szenvedett a UFC veterán harcosa

Szörnyű sérülés miatt lett vége a Chris Weidman-Uriah Hall összecsapásnak a UFC 261 floridai gálájának. A nézők előtt zajló összecsapás mindössze 17 másodpercig tartott, mivel Weidman egy rúgást követően olyan szerencsétlenül rúgta meg társát, hogy alsó lábszára a becsapódás hatására kettétörött.

Mindössze pár nappal a horrorsérülés után, és Weidman úgy tűnik, hogy jó kedélyben van a keddi műtétet követően.

"Ennek a rémálom" eseménynek a röntgenfelvétele előtt és után azt írta Instagram-oldalán: "Külön köszönet Dr. Gitlinnek, hogy sikeres műtétet végzett és olyan segítőkész volt az egész folyamat során. Ezenkívül nagyon köszönöm Dr. Davidsonnak, az UFC-től, hogy megbizonyosodott róla, hogy megfelelően gondoskodnak-e rólam.”

Később a közösségi média egy másik bejegyzésében Weidman megköszönte az UFC elnökének, Dana White-nak az esemény utáni erőfeszítéseit.

"Nem tudom elégszer megköszönni Dana White-nak és az UFC-nek, hogy vigyáztak a családomra és rám. Ezeket a dolgokat értünk teszik, és ezt nem látják az emberek. Ahelyett, hogy egy nyilvános repülőgépen, vagy egy autóban fájdalmak közepette utaznék, béreltek nekünk egy repülőgépet egyenesen a kórházból a házunkhoz.”

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók