Saját DJ-vel készül Conor McGregor a hétvégi mérkőzésére - Videó

Az ír szupersztár, Conor McGregor lázasan készül a közelgő Donald "Cowboy" Cerrone elleni meccsére.


Talán élete legfontosabb összecsapására készül Conor McGregor, akinek rendkívül fontos, hogy most nyerjen, különben óriási gödörben találja majd magát.

Érdekesség, hogy profi MMA mérkőzést utoljára bő három éve, 2016 novemberében tudott csak nyerni. Emellett eddig inkább a balhéiről híresült el, mint sem az alázatosságáról. Khabib Nurmagomedov ellen egyszerűen túltolta magát, nagy volt az arc, és így még nagyobbra sikeredett a pofára esés, hiszen nem elég hogy földön de állóharcban is alulmaradt ellenfele ellen.

Az elmúlt időben viszont úgy tűnik valami megváltozott, újra éhes az ír ketrecharcos! Remek formában érzi magát, amiket képekkel és videókkal is igyekszik alátámasztani. Már amikor kezdtük elhinni, hogy komolyan veszi a felkészülést jött ez a videó, miszerint saját DJ zenéje segítségével motiválja magát az edzéseken.

Conor McGregor works striking ahead of Donald Cerrone fight with Irish DJ on the decks

Conor McGregor works the pads and has some fun inside his UFC 246 camp with Irish DJ Conor Bissett flown in to work the music. 8 Days Left!! Buy UFC 246: McGregor vs.

McGregor nem harcolt azóta, hogy 2018 októberében veszített Khabib Nurmagomedov ellen, de úgy néz ki, hogy összeszedte magát.

Az ír klasszis büszkén mutatta képein az izmait - miközben John Kavanagh edzője úgy fogalmazott, Conor élete formájában van jelenleg.

"Őszintén mondhatom, hogy ez a legjobb forma, amit valaha láttam tőle. Egyáltalán nem voltam 6 hónappal ezelőtt biztos abban, hogy ilyen szinten lesz."

Hamarosan tehát visszatér Conor McGregor. Az ír sztár nem pehelysúlyban, még csak nem is könnyűsúlyban, hanem váltósúlyban csap össze Donald Cerrone-val, ennek köszönhetően felkellett szednie jó pár kilót, hiszen nem ez a természetes testsúlya.

Színtiszta izom jött rá, ami a kőkemény edzéseknek és a diétának köszönhető. Természetesen, Conor sem hagyta ki, hogy szerepeljen és posztolt is az Instagram fiókjára, amihez csak a róla elhíresült mondatát írta: "Who the fook is that guy?"

Who the fook is that guy?

461.6k Likes, 5,940 Comments - Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Instagram: "Who the fook is that guy?"

Ezzel természetesen arra akart célozni, hogy magára sem ismer annyira izmos lett.

Az írek világklasszis MMA-harcosa, Conor McGregor Donald Cerrone ellen tér vissza az oktagonba, méghozzá 2020. január 18-án, Las Vegasban.

Forrás: mmamania.com
Borítókép: Stanislav Krasilnikov\TASS via Getty Images

Videók