Stallone maga figyelmezteti Roy Jonest, hogy Mike Tyson egy romboló

Egy pusztítóan jó mérkőzésre számítunk.


Mike Tyson november 28-án ismét ringbe lép. Az ellenfele Roy Jones Jr. lesz egy jótékonysági mérkőzés keretein belül, amelyet hatalmas érdeklődés övez, hiszen a világon mindenki kiváncsi a korábbi nehézsúlyú világbajnokokra.

A mérkőzést maga a mozitörténelem talán legnagyobb ökölvívója, Rocky koemmentálta. Sylvester Stallone-t kérdezték Roy Jones Jr. esélyeiről.

"Roy Jones nagyszerű harcos, de ez csak fizika kérdése. A tanácsom az, hogy minél többet mozogjon a harc során. Ne állj meg, folyamatosan mozogj!" - mondta Rocky.

Sport365.hu - "Mike Tyson elég jó ahhoz, hogy újra világbajnok legyen"

Edzője szerint Mike Tyson elég jó ahhoz, hogy legyőzze Anthony Joshuát vagy Tyson Fury-t, és 54 évesen újra világbajnok legyen. Iron Mike november 28-án csap össze Roye Jones Jr-el. A harc meghirdetése óta Tyson könyörtelen módon edz, miközben azt akarja bebizonyítani, hogy még mindig helye van a szorítóban.

Stallone nem titkolja, hogy hatalmas csodálója az egykori nehézsúlyú világbajnoknak. A 74 éves színész és Tyson hosszú évek óta jó barátok.

Sport365.hu - "Ez a srác egy rémálom volt a ringben! Egyetlen porcikám sem kívánta Mike Tysont"

Igazi parázs bunyó lett volna minden idők legfiatalabb, és minden idők legidősebb nehézsúlyú világbajnokának összecsapása, ami végül sosem jött össze. Mike Tyson 20 évesen és 4 hónaposan Trevor Berbick ellen gyűjtötte be a nehézsúlyú világbajnoki címet, amivel a legfiatalabb nehézsúlyú bajnok lett. George Foreman pedig 46 évesen jutott újra a csúcsra.

 

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Videók