Pokoli vérfürdőben nyert Jiri Prochazka

Micsoda főmérkőzést láthattunk.


A UFC 275 gála főmérkőzése következett, ahol a 12 mérkőzéses nyerő szériában lévő Jiri Prochazka megmérkőzött a bajnok, brazil Glover Teixeirával.

A UFC történelmének egyik legidősebb bajnoka, akit 6 mérkőzés óta nem tudtak legyőzni már számolja vissza a napokat, mielőtt visszavonulna, még ezenkívül egy mérkőzést tervez. Azonban előtte még itt volt egy félnehézsúlyú összecsapás Jiri Prochazka ellen.

Következett az első menet. Kemény testrúgással kezdett a brazil bajnok. Nem volt egyszerű, de Glover levitte a földre cseh ellenfelét. Prochazka mintha bajban lett volna, Teixeira megfogta fejen Jirit, majd levitte a földre ismét. A végén óriási ütésekkel támadta a földön Jiri Teixeirát. Micsoda menet volt.

Második menet. Elkezdett fáradni a bajnok, már sokkal lasabban mozgott a ketrecben. Bombázott Jiri és bajban is volt Glover. Kiszámíthatatlan a cseh mozgása, miközben Teixeira egyre jobban fáradt. Egy rossz megindulás után, a bajnok nehezítette meg Jiri életét a földön. Micosda könyökösök a bajnoktól, bődületes vérfürdő.


Fotó: Yong Teck Lim/Getty Images

Nagyon kinyílt Jiri szemöldöke. Harmadik menet következett. Őrületes figurák. Kétszer is a földre került Teixeira, de Jiri mutatta neki, hogy álljon csak fel. Pokoli küzdelem. Vége? Prochazka a földön püfölte másfél perccel a vége előtt a bajnokot. Nagyon felrepedt Teixeira szemöldöke is. Fél perccel a vége előtt viszont már Glover üthette a földön Jirit. Megkezdődött a negyedik menet. Hihetetlen amit a nagy öreg művelt ezen a meccsen. Teixeira a földön püfölte Jirit, majd fordult a kocka. Pokoli mérkőzés.

Következett az utolsó menet. Nagyon kemény jobbost vitt be Teixeira, megvolt fogva Jiri, de megúszta. Gondban lehet a bajnok, micsoda végjáték, lekopogta Teixeira. Az új bajnok, Jiri Prochazka.

Borítókép: Getty Images

Videók