Pitbull bebetonozhatja a helyét a Bellator királyaként? - Borics az útjába állna

McKee visszavágna Patrício Freirenek.


Patrício “Pitbull” Freire nem tervezi a visszavonulást. De biztosított mindenkit, amikor eljön az idő, befejezi legendás karrierjét, de ez nem AJ. McKee miatt lesz.

A Bellator regnáló pehelysúlyú világbajnoka, Freire október 1-jén, a Bellator 286-on védheti meg a címét Borics Ádám ellen. Annak ellenére, hogy Freire körül nagy az izgalom a Borics elleni mérkőzés miatt, McKee-vel még mindig van egy befejezetlen ügye, amit majd rendeznie kell.

McKee a múlt héten a Sports Illustratednek azt mondta: „Vissza fogok vágni neki. Ha legyőzi Boricsot és nem vonul vissza, akkor akarok ellene egy meccset. Újra lemegyek abba a súlycsoportba, mert tudom, hogy ő nem fog váltani, ezt követően pedig szétrúgom a seggét.”

Nem meglepő módon Freire nem értett egyet McKee merész kijelentésével.

„Öt meneten keresztül bunyóztam vele, és nem csinált semmit ellenem. Megpróbált földre vinni, de belebukott. Szoros guillotine-ba szorítottam, amiből alig tudott kiszabadulni. Beszélhet tovább, de egyértelmű, hogy ki a legjobb bunyós közöttünk. Hadd beszéljen. A következő meccsünkön újra bebizonyítom ki a jobb.”

McKee 2021 júliusában legyőzte Freire-t, ezzel véget vetett egy hétmeccses győzelmi sorozatnak, és egy lenyűgöző, első menetes submission győzelemmel megszerezte a pehelysúlyú bajnoki címet. Freire a visszavágón bajnoki teljesítménnyel válaszolt, egyhangú pontozással visszaszerezte az övet, és maradandó sebet ejtett McKee korábban veretlen rekordján.

McKee szintén ott lesz a Bellator 286-on, és szülővárosa közönsége előtt küzd majd a kaliforniai Long Beachen. Nem lesz visszavágó Freire ellen, helyette egy könnyűsúlyú mérkőzésen lép majd szorítóba Spike Carlyle ellen. Freire szintén szeretné a trilógiaharcot, amivel szeretné végleg bebizonyítani, hogy ő a jobb harcos.

„Amióta véget ért a második meccs akarom a harmadikat. Egyenlően állunk, nem vagyok elégedett azzal a győzelemmel, amit ő aratott felettem, és ő sem elégedett azzal a győzelemmel, amit én arattam ellene. Ennek a történetnek szüksége van még egy fejezetre, és én végleg le akarom zárni. Nagyon remélem, hogy a trilógia harcra sor fog kerülni. A történetnek azután lesz vége, hogy még egyszer legyőztem őt.”


A Pitbull-McKee III. előtt azonban egy címvédésre is szüksége lesz. Borics tavaly márciusban Mads Burnell ellen aratott magabiztos győzelmet.

„Borics nagyon jól harcolt azon a mérkőzésen. Ő egy rendkívül sokoldalú harcos. Nagyon izgatott vagyok, hogy megvédjem az övemet ez ellen a fiatal és tehetséges harcos ellen.”
 

 

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép és fotók: Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Videók