Óriási balhé: McGregor kiakadt, tört-zúzott - videó

Őrizetbe vették a sportolót.


 

Őrizetbe vették New Yorkban Conor McGregor MMA-világbajnokot, mivel társaival megrongáltak egy buszt.
 
Az egykori kétszeres világbajnok és a vele érkezett férfiak megrongálták a buszt, amelyben a másik társaság tagjai ültek – áll abban a közleményben, amit a kevert harcművészetek legnagyobb szervezete (UFC) adott ki.

Az ír harcos csütörtök este 9 órakor önként jelentkezett a rendőrségen, a New York-i rendőrség azt a tájékoztatást adta ki, hogy magyar idő szerint péntek délben áll bíróság elé.

McGregor tavaly augusztusban vereséget szenvedett minden idők egyik legjobb bokszolójától, Floyd Mayweatherrel. Az ír sportoló TKO-val kapott ki a 49 meccs után veretlenül visszavonuló amerikai klasszistól. Az UFC-ben legutóbb 2016 novemberében mérkőzött, akkor kiütötte Eddie Alvarezt. Nem sokkal a csütörtöki incidens előtt megfosztották könnyűsúlyú UFC világbajnoki címétől.

Az incidens a brooklyni Barclays Centernél történt, ahol a szombati UFC 223 elnevezésű gálát promotálták. A főmérkőzést Khabib Nurmagomedov és Max Holloway vívja a szombati rendezvényen, McGregor barátja, a pehelysúlyú Artem Lobov pedig Alex Caceresszel küzd meg.

McGregor és Lobov együtt jelentek meg a helyszínen, de körülbelül tucatnyi ember vett még részt a busz elleni támadásban. A feltételezések szerint McGregor bosszút akart állni egyik csapattársáért, aki néhány napja összeveszett Nurmagomedovval.

A kamerafelvételeken látszik, ahogy McGregor egy kézi targoncát hajít a Nurmagomedovot szállító busz felé, de véletlenül a gála egyik harcosát, Michael Chiesát találta el. Az amerikai sportoló arc-, míg egy másik harcos, Ray Borg szemsérülést szenvedett.

Az UFC közleményében kifejtette, hogy teljesen elfogadhatatlan számára, ami történt és lesznek következményei az ügynek.

caposa on Twitter

yoooooo... first time seeing this one. Conor has legit lost his mind. https://t.co/XcLFd2FIMo

Videók