Nurmagomedov off: durva üzenet McGregor legyőzőjétől!

Nagyon, de nagyon megmondta!


 

Nyílt levelet írt a UFC-nek a Conor McGregor elleni győzelmét, valamint az az utáni hatalmas balhét követően Habib Nurmagomedov. Íme:

 

"A UFC-nek! Miért nem rúgtak ki senkit, amikor a csapatuk megtámadta a buszt és néhány embert megsebesített? Megölhettek volna bárkit - miért nem mond semmit arról, hogy megsértették a hazámat, a vallásomat, a nemzetemet és a családomat? 

 
Miért kell büntetni a csapatot, amikor mindkét fél harcolt? Ha azt mondják, hogy elkezdtem, akkor nem értek egyet - én csak befejeztem, amit elkezdtek.
 
Mindenesetre, büntessenek engem, @zubairatukhugov-nak semmi köze ehhez. Ha úgy gondolták, hogy hallgatok, akkor tévedtek. Törölték Zubaira harcát, csak azért, mert megütötte Conort - de ne felejtsék el, hogy Conor volt, aki először ütötte meg őt - csak nézzék meg a videót!
 
Ha úgy döntenek, hogy eltávolítják őt, akkor tudniuk kell, hogy engem is elfelejthetnek. Soha nem adjuk fel a testvéreinket Oroszországban, és a végsőkig elmegyek a testvéreimért! Ha még mindig úgy döntenének, ne felejtsék el elküldeni a semmis szerződésemet, különben én fogom kettétépni és felbontani.
 
És még egy dolog: megtarthatják a pénzemet, amit visszatartanak. Nagyon elfoglaltak ezzel - remélem, nem fog a torkukon ragadni... Megvédtük a büszkeségünket, a tiszteletünket, és ez a legfontosabb dolog. Elmegyünk a végsőkig!"

 

Videók