Mindenki Fury és Joshua „fejét” akarja

Joe Joyce Usyk után megküzdene a legjobbakkal.


A nehézsúlyú Joe Joyce nagy meglepetésekre készül 2021-ben. 2020-ban megszerezte eddig karrierje talán legnagyobb győzelmét Daniel Dubois ellen, ami sokakat meglepett.

Sport365.hu - Ogogo: Bölcs döntés volt Duboistól, hogy letérdelt

Anthony Ogogo a legrosszabbtól tart, amikor Daniel Dubois szemsérülésére gondol, és szerinte okosan cselekedett a brit ökölvívó, amikor letérdelt és inkább feladta a küzdelmet. Fotó: Julian Finney/Getty Images A 23 éves fiatalember szörnyű éjszakát élt át, miután Joe Joyce ellen elszenvedte első vereségét, ami még inkább aggasztóbb, az a sérülése.

Joyce azonban ennyivel nem elégszik meg, és keményen dolgozik, hogy formában tartsa magát és készen álljon Oleksandr Usyk elleni esetleges összecsapásra, az ideiglenes WBO világbajnoki cím megszerzéséért. A mérkőzés győztese kötelező kihívója lehetne az Anthony Joshua és Tyson Fury potenciális győztese ellen.

„Általában nem érzek félelmet a harcaim előtt. Csak nyugodt vagyok. Ez egy nagyszerű lehetőség lenne, hogy megküzdjünk az AJ-Fury harc győztesével. Láttam Usyk meccsét Chisora ellen, szedett magára kis izmot, emiatt kissé le is lassult. Ugyanakkor tudom, hogy nehéz lenne ellene nyernem, mert nagyon ügyes. De vajon kibír ellenem 12 menetet?”

Joyce jól ismeri Usy-kot, aki ellen 2013-ban még amatőrként harcolt. A mérkőzést az ukrán bunyós nyerte.

Forrás: boxingscene.com
Borítókép: Julian Finney/Getty Images

Videók