"Mike Tysonnak esélye sincs egy nehézsúlyú bokszoló ellen"

Eddie Hearn érdeklődését is felkeltette Mike Tyson visszatérése. Az e heti legolvasottabb írásainkból válogattunk. TOP5 Nr. 2.


Eddie Hearn elismerte, hogy kapcsolatba léptek Mike Tysonnal, aki nemrégiben hatalmas szenzáció közepette bejelentette, hogy visszatér a boksz világába.

Sport365.hu - Mennyit keres Tyson? Dúsgazdag vagy szegény, mint a templom egere?

Ahogy arról már korábban írtunk, a legendás bokszoló visszatérhet a ringbe. Ezt bizonyítják azok a felvételek, amelyeket edzés közben készítettek róla. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mi lehet a nagy visszatérés mögött? Anyagi okai vannak? Nos, erre próbálunk választ adni. Mike Tyson becslések szerint több mint 300 millió dollárt halmozott fel boksz karrierje során, de végül mindent elveszített.


A profi boksz korábbi nehézsúlyú világbajnoka, az 53 éves amerikai Mike Tyson úgy döntött, hogy visszatér a ringbe. A Matchroom Boxing vezetője, Hearn felfedte, hogy már felvették a kapcsolatot a legendás bokszolóval.


Fotó: Bradley Collyer/PA Images via Getty Images

Hearn azt nem árulta el, hogy milyen ajánlattal rukkolt elő, vagy hogy megegyeztek-e, de ez még további spekulációkat eredményez Tyson visszatérése kapcsán.

Bár a szurkolók izgatottan várják, hogy 15 év után visszatérjen a ringbe kedvencük, néhányan megkérdőjelezik, hogy ez a helyes döntés-e a karrierjét tekintve. A legendás Queensberry Promotions promótere, Frank Warren is elmondta a véleményét.


Fotó: David Cheskin - PA Images/PA Images via Getty Images

"Nem érdekel, ha Mike Tyson a következő tíz évben az edzőteremben tartózkodik, de akkor sincs már esélye egyetlen nehézsúlyú bokszoló ellen. Fogalmam sincs, hogy bárki engedélyezné a visszatérését, ha ez nem egy bemutató gálamérkőzés lenne. Láttam a rövid edzőklipjét, és csak annyit mondhatok, hogy a párna nem üt vissza. Ez egy rövid összevágott videó volt."

Sport365.hu - Mike Tyson ismét kiszabadítja a benne rejlő bestiát - Videó

Egy brutális videó került elő a legendás Mike Tysonról, aki 53 évesen visszatér a ringbe, most pedig megnézhetjük milyen elképesztő formában is edz ismét. Tyson profiként 1986 és 2005 között vívott 58 mérkőzéséből 50-et megnyert - 44-et KO-val -, és hatszor szenvedett vereséget.


Tyson azért akar megint bokszolni, hogy pénzt keressen hajléktalanok és kábítószerfüggők számára.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Denise Truscello/WireImage

Videók