Mike Tyson várhatóan szeptemberben visszatér

Már készül a következő mérkőzésére.


Mike Tyson már megkezdte a következő összecsapására való felkészülését, és „Iron Mike” szeretne már szeptemberben visszatérni.

15 év távolléte után Tyson novemberben, 54 éves korában visszatért a ringbe, és megküzdött Roy Jones Jr. ellen egy jótékonysági mérkőzésen. Tyson komoly átalakuláson ment keresztül, hogy ilyen fenomenális formába kerüljön, ám a döntetlenre végződő mérkőzés sokaknak csalódást okozott.

„Folytatjuk az edzéseket. Ő egy igazi sportoló, aki mindig edz, itt üti a zsákokat az edzőteremben. Azt hiszem, szeptemberben visszatér. Nem tudom ki ellen, de a Legends Only League vég dolgozik rajta és tárgyal egy tévéügyletről, hogy bejelenthessék a menetrendet. Addig is mi edzünk és úgy készülünk, hogy szeptemberben harcolunk” – mondta Tyson edzője, Rafael Cordeiro.

Jelenleg nincs hír arról, hogy ki lehet Tyson ellenfele. A rivális Evander Holyfielddel folytatott jövedelmező trilógiai küzdelem megbukott, ám ezután Tyson az újságíróknak elmondta, hogy szeptemberben korábbi riválisával, Lennox Lewisszal fog harcolni, ám azóta erről semmi hír.


Fotó: sportbible.com

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók