Mike Tyson válasza arra a kérdésre, hogy győzött volna-e a Klitschko fivérek ellen

Egy biztos, egy ilyen összecsapást is megnéztünk volna.


A korábbi nehézsúlyú bajnok, Mike Tyson úgy véli, hogy legalább a Klitschko testvérek egyikét legyőzte volna.

Wladimir Klitschko a 2000-es évek közepétől megállíthatatlan volt a nehézsúlyban, Emanuel Steward kihozta a legjobbat az ukrán klasszisból. 2004 októberétől egészen 2015 novemberéig veretlen maradt a nehézsúlyban, egyesítve a nehézsúlyú öveket.


Fotó: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images/Aaron Rapoport/Corbis/Getty Images

Mike Tyson, aki még mindig a legfiatalabb nehézsúlyú bajnok a boksztörténelemben úgy gondolja, hogy bárkit képes lett volna legyőzni a fénykorában.

"Nem vagyok egoista. Tiszta harcban, drogok és minden nélkül úgy gondolom, hogy bárki ellen győzni tudtam volna."

Sport365.hu - Joshua elárulta, hogy ki a legnagyobb ütő, akivel valaha szembenézett

Anthony Joshua megnevezte a legnagyobb ütőt, akivel valaha szembenézett, és egyet elárulhatunk, nem Andy Ruiz Jr az, pedig tavaly nagy pofonokat kapott tőle. Ruiz Jr többször is padlóra küldte Joshuát, mielőtt elnyerte volna tőle a nehézsúlyú világbajnoki címeket. Néhány pusztító ütés, ami a boksztörténelem egyik legnagyobb zavarát okozta.


Egy rajongó megkérdezte Tysont, hogy Klitschko az aranykorban képes lett volna-e nyerni? Erre a legenda csak annyit válaszolt, Klitschko minden korban nagyszerű lett volna. Wladimir végül elveszítette utolsó meccsét Joshua ellen, majd bejelentette visszavonulását is. Ennek ellenére mindenki tiszteli az utolsó meccs és egyben a karrierje miatt is. Ettől függetlenül Klitschko soha nem tartotta magát nagy bokszolónak.

"Nem hiszem, hogy nagy bajnok vagyok. Ez mások döntése. A bátyám természetesebb bunyós volt, én nem. Megtanultam bokszolni, és azt hiszem, hogy volt némi tehetségem, de Vitali volt az igazi harcos. Tudom, hogy az emberek sokféleképpen ítélik meg az embert, de szerintem csak szerencsém volt. Egy csomó alkalommal megsérültem, de szerencsém volt, hogy ilyen hosszú pályafutásom volt. Az egészséges életstílusom és az, hogy ennyire elkötelezett vagyok a sport iránt sokat segített. Természetesen apám is sokat segített, aki egy szovjet hadsereg tisztje volt, az a fegyelem amit tőle tanultam sokat segített mindig."

Sport365.hu - Íme a 21. század 50 legjobb bokszolója

Manny Pacquiao heves rivalizálás közepette megelőzte a rangsorban Floyd Mayweathert, így a Fülöp-szigeteki harcos lett a 21. század legjobb ökölvívója. A 41 éves veteránharcos a történelem egyetlen bokszolója, aki négy évtizedben is bajnok tudott lenni. Pacquiao a Ranker lista élén szerepel tehát, ahol elképesztő bokszolókat előzött meg a rangsorban.

Forrás: sportbible.com/sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók