Mike Tyson: Senki ne aggódjon, nem ebből gazdagodom meg

A legenda ingyen fog bokszolni Roy Jones Jr ellen.


Mike Tyson azt állítja, hogy nem kap egy fillért sem a visszatéréséért, mivel a bevételt teljesen jótékonysági célra fordítja.

Hivatalossá vált, hogy szeptember 12-én, Los Angelesben rendezik meg a volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson és a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones bemutató mérkőzését, amit nyolcmenetesre terveznek.

"Most sokkal lelkesebben bokszolok majd mint valaha, mert másokért csinálom. Ez a jótékonysági szervezetnek szól, nem magamért. Soha senkinek nem kell aggódnia azon, hogy én ebből meggazdagodom. Nem kapok ezért semmit sem. Csak jól érzem magam, és azt csinálom amit tudok."

Sport365.hu - Mike Tyson: "A háború istenei akarják, hogy újra ringbe lépjek"

A boksz legenda, Mike Tyson egy nemrégiben készült fotózás során lenyűgözött mindenkit, mivel a képek alapján látható, hogy ismét brutális fizikummal rendelkezik a korábbi nehézsúlyú világbajnok. Fotó: sportbible.com Tyson, aki nemrégiben töltötte be 54. életévét folyamatosan edzésben van, hogy minél hamarabb visszatérjen a ringbe egy jótékonysági gála kereteken belül.


Nemrégiben egy tizennyolc millió dolláros ajánlatot utasított vissza Mike Tyson korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok. Pedig ő sem úszik már úgy a pénzben mint égen, de ő ezt egyáltalán nem bánja.

"Örülök, hogy nincs már annyi pénzem. Mert senki nem fog lehúzni. Nincsenek keselyűk. Szóval boldog vagyok."

Tyson drámai átalakuláson ment keresztül, elépesztő formába rázta magát.

"Túlsúlyos voltam. Kokainoztam és ittam. Allah segített, hogy megváltoztassam az életem, és jobb ember legyek. A testvérem mondta, hogy hé figyelj! Nem akarsz harcolni Bob Sapp ellen, valaki nagyon sok pénz fizetne érte. Azt válaszoltam, hogy menj innen, én már nem akarok bunyózni. Akkor gondoltam át a dolgokat, hogy ezt másképp is lehetne csinálni, végül pedig szeptember 12-én Roy Jones Jr ellen bokszolok."

Sport365.hu - Mike Tyson ismét megvillantotta pusztító öklét - Videó

A legendás volt nehézsúlyú világbajnok 54 éves korában a visszatérésen gondolkozik jótékonysági mérkőzések keretein belül. A bejelentés óta folyamatosan nagyszerű formában tartja magát, és most úgy tűnik, egyre jobb és jobb lesz. Legutóbbi videójában Tyson épp azt mutatja meg, ahogy összetöri ellenfele párnáit.

Forrás: talksport.com
Borítókép:MikeTyson/Twitter

Videók