Mike Tyson ismét kiszabadítja a benne rejlő bestiát - Videó

Félelmetes videót töltött fel a legenda az oldalára.


Egy brutális videó került elő a legendás Mike Tysonról, aki 53 évesen visszatér a ringbe, most pedig megnézhetjük milyen elképesztő formában is edz ismét.

Tyson profiként 1986 és 2005 között vívott 58 mérkőzéséből 50-et megnyert - 44-et KO-val -, és hatszor szenvedett vereséget. 1986 novemberében 20 évesen és négy hónaposan minden idők legfiatalabbjaként lett nehézsúlyú világbajnok, s valamennyi nagyobb szervezetnél eljutott a vb-címig.

Mike Tyson I'm Back!

53 yr old Mike on the focus mitts. #boxing #miketyson #ironmike #cusdamato #peekaboo #catskillcode


Iron Mike ezúttal egy 21 másodperces összevágott felvétellel borzolja fel a kedélyeket, ami a bokszrajongók számára egy igazi álom. A felvétel végén Tyson a kamerához fordult, és bemondta amit a szurkolók millió szerettek volna már hallani egy ideje: "Visszatértem!"

Sport365.hu - Mennyit keres Tyson? Dúsgazdag vagy szegény, mint a templom egere?

Ahogy arról már korábban írtunk, a legendás bokszoló visszatérhet a ringbe. Ezt bizonyítják azok a felvételek, amelyeket edzés közben készítettek róla. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mi lehet a nagy visszatérés mögött? Anyagi okai vannak? Nos, erre próbálunk választ adni. Mike Tyson becslések szerint több mint 300 millió dollárt halmozott fel boksz karrierje során, de végül mindent elveszített.

Borítókép: David Rosenblum/Icon Sportswire via Getty Images

Videók