Mike Tyson feltette a nagy kérdést: Legyőztek volna fénykoromban?

Jött egy olyan válasz, miszerint Tyson Fury igen!


Az ökölvívó legenda, Mike Tyson a Twitteren megkérdezte a rajongókat, hogy Oleksandr Usyk vagy Anthony Joshua képes lett volna-e legyőzni őt a fénykorában, miután megnézte a páros csatáját a hétvégén.

Joshua és Usyk szombaton harcoltak a Tottenham Hotspur Stadionban, utóbbi győzött egyhangú döntéssel, 117-112, 116-112 és 115-113. A harc meglehetősen egyoldalú volt, az igazat megvallva, az ukrán teljesen uralta a mérkőzést, míg Joshua küzdött, hogy megtalálja az ellenszert.

A találkozóval kapcsolatban Tyson ezt írta a Twitteren: "Miután megnéztük a Joshua vs Usyk küzdelmet, arra jutottunk, hogy talán rossz napjuk volt aznap este. Ezzel a teljesítménnyel, ki hiszi, hogy megvertek volna engem fénykoromban?”

A legtöbb rajongó azt mondta, hogy egyikük sem tudta volna legyőzni Tysont a legjobb formájában, de volt, aki azt írta: "Tyson Fury képes lett volna rá. A boksz más, mint a ti napjaitokban.”

Természetesen soha nem fogjuk látni, hogy mi lett volna, ha ez a küzdelem lezajlik. Iron Mike újra nagyon beleássa magát a bokszéletbe, folyamatosan keményen edz és jó formában van. A rajongók minden bizonnyal szívesen látnák őt a ringben. Edzője, Rafael Cordeiro nemrégiben így fogalmazott.

„Azt hiszem, szeptemberben lesz valami. Nem tudom ki, mert a Legends Only League dolgozik ezen, és tárgyalásokat folytat a tévéről, hogy bejelenthessék az ütemtervet, de edzünk. Szeptemberben harcolni fogunk”

Mivel azonban a hónap a végéhez közeledik, kijelenthetjük, hogy ez nem jött létre, és semmi hírt nem hallani Tyson esetleges mérkőzéséről. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy még hallani fogunk róla.

Boxing: Tyson Fury opens door to exhibition fight with Mike Tyson after  Wilder bout | Marca
Fotó: marca.com

 

Forrás: givemesport.com
Borítókép: givemesport.com

Videók