Mike Tyson elektrosokk-terápiával készíti fel magát a harcra

A legenda nem veszi félvállról a Roy Jones Jr elleni küzdelmet.


Mike Tyson belement abba, hogy elektrosokk-terápiát kapjon annak érdekében, hogy ez segítse a fájdalom elviselését, miközben edzés közben a visszatérésre koncentrál.

Szeptember 12-én, Los Angelesben rendezik meg a volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson és a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones bemutató mérkőzését.

I. AM. BACK. @legendsonlyleague . September 12th against @royjonesjrofficial on #triller and PPV

(null)


Tyson legutóbbi videójában láthattunk egy speciális gépet, amelyet az erőnléti edzője, Brad Rowe üzemeltetett.

"Felkészülök mindenre, mondhatni felvillanyozom magam. Enélkül nem tudtam volna az edzéseket elviselni, az izületeim teljesen kész voltak. Nyugdíjas voltam, és mielőtt abbahagytam a bokszot fájdalmaim voltak már. Azok a bizonyos fájdalmak visszatértek az edzésekkel, akkor eszembe is jutott, hogy ezért vonultam én vissza. Majd megkaptam ez a gépet, hihetetlen" - mondta Mike.

Download Triller to watch me prepare for the #frontlinebattle on 9/12. Link in bio.

(null)


"Ez egy DC áram, lényegében javítja a testünket, hogy több nyálkahártyát vonzzon be. Tehát megóvja az ízületek és az inak kopását. Ezáltal némileg javítja a teljesítményt is"
- tette hozzá Rowe.


Fotó: MikeTyson/Instagram

Sport365.hu - Mike Tyson: "A háború istenei akarják, hogy újra ringbe lépjek"

A boksz legenda, Mike Tyson egy nemrégiben készült fotózás során lenyűgözött mindenkit, mivel a képek alapján látható, hogy ismét brutális fizikummal rendelkezik a korábbi nehézsúlyú világbajnok. Fotó: sportbible.com Tyson, aki nemrégiben töltötte be 54. életévét folyamatosan edzésben van, hogy minél hamarabb visszatérjen a ringbe egy jótékonysági gála kereteken belül.

Sport365.hu - Mike Tyson ismét megvillantotta pusztító öklét - Videó

A legendás volt nehézsúlyú világbajnok 54 éves korában a visszatérésen gondolkozik jótékonysági mérkőzések keretein belül. A bejelentés óta folyamatosan nagyszerű formában tartja magát, és most úgy tűnik, egyre jobb és jobb lesz. Legutóbbi videójában Tyson épp azt mutatja meg, ahogy összetöri ellenfele párnáit.

Sport365.hu - Mike Tyson: Senki ne aggódjon, nem ebből gazdagodom meg

Hivatalossá vált, hogy szeptember 12-én, Los Angelesben rendezik meg a volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson és a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones bemutató mérkőzését, amit nyolcmenetesre terveznek. "Most sokkal lelkesebben bokszolok majd mint valaha, mert másokért csinálom. Ez a jótékonysági szervezetnek szól, nem magamért.

Forrás: talksport.com
Borítókép: talksport.com

Videók