Mike Tyson: Az első edzésvideó után egy hétig ágyban voltam

Komoly ára volt a visszatérésnek.


Mike Tyson elárulta milyen formában volt a visszatérése előtt, majd azt állította, hogy hét napra volt szüksége az ágyban a felépülésre az első megjelent Instagram-videó után, amelyen az edzését mutatták be.

Az év elején a korábbi nehézsúlyú világbajnok azzal keltette fel a bokszrajongók figyelmét, hogy egy edzésvideót poszolt a közösségi oldalára, majd utalt a ringbe való visszatérésre. Ez a videó végül odáig vezetett, hogy most Roy Jones Jr ellen fog megküzdeni, amelyre novemberben kerül sor.

"Az alakformálás és a kondicionálás két különböző edzésmód. Az alakformálás lehetővé teszi, hogy olyan ruhákat vegyél fel amiket szeretsz. A kondíció már inkább a lelkeden segít. Amikor megcsináltam az első videót, utána egy hétig az ágyban feküdtem. 30 másodperces videó miatt, egy hétig nem tudtam felkelni. Ez egyáltalán nem volt vicces számomra."


Fotó: essentiallysports.com

Tyson azt is elárulta, hogy visszatérésének oka egyszerűen a fogyás vágya volt, mondván: "A feleségemmel beszélgettem, hogy túlsúlyos vagyok, és ő erre azt mondta: "Miért nem állsz fel 15 percre a futópadra? "Egy nap a 15 percből 2 óra lett. Panaszkodtam a súlyomra, felpróbáltam rengeteg ruhát és katasztrófális volt látni, ami történt velem."

Tyson november 28-án találkozik az ökölvívó legendával, Jones Jr-el. A mérkőzés nyolc menetig fog tartani a normálnál nagyobb kesztyűkkel, de fejfedő nélkül.

Sport365.hu - Mike Tyson 53 évesen is félelmetesen gyors - Videó

Mike Tyson rácáfolt a korára! Mint ismert egyre közelebb áll az 53 éves visszavonult ökölvívó, hogy visszatérjen, most pedig a kételkedőknek íme egy kis bizonyíték egy edzéséről. "Iron Mike" ezzel a videóval ferobbantotta a Twittert, amiben bemutatja, hogy a sebesége még mindig elképesztő. A videó mellé egy üzenet is járt: "Örökké rossz fiú maradok!"

Sport365.hu - Mike Tyson megmutatja a UFC csillagnak, hogy is kell ütni - Videó

Mike Tyson egyszerűen lenyűgözte Henry Cejudót, miután az egykori UFC csillag egy edzés közben megpróbálta eltanulni a fenevad talán leghíresebb kombinációját. A 53 éves ökölvívó a legendás MMA edzővel, Rafael Cordeiróval edzett, miközben éppen felkészül egy szenzációs visszatérésére.

Sport365.hu - Mike Tyson: "A háború istenei akarják, hogy újra ringbe lépjek"

A boksz legenda, Mike Tyson egy nemrégiben készült fotózás során lenyűgözött mindenkit, mivel a képek alapján látható, hogy ismét brutális fizikummal rendelkezik a korábbi nehézsúlyú világbajnok. Fotó: sportbible.com Tyson, aki nemrégiben töltötte be 54. életévét folyamatosan edzésben van, hogy minél hamarabb visszatérjen a ringbe egy jótékonysági gála kereteken belül.

Sport365.hu - Mike Tyson ismét megvillantotta pusztító öklét - Videó

A legendás volt nehézsúlyú világbajnok 54 éves korában a visszatérésen gondolkozik jótékonysági mérkőzések keretein belül. A bejelentés óta folyamatosan nagyszerű formában tartja magát, és most úgy tűnik, egyre jobb és jobb lesz. Legutóbbi videójában Tyson épp azt mutatja meg, ahogy összetöri ellenfele párnáit.

Sport365.hu - Mike Tyson elektrosokk-terápiával készíti fel magát a harcra

Mike Tyson belement abba, hogy elektrosokk-terápiát kapjon annak érdekében, hogy ez segítse a fájdalom elviselését, miközben edzés közben a visszatérésre koncentrál. Szeptember 12-én, Los Angelesben rendezik meg a volt nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Mike Tyson és a korábban öt súlycsoportban is vb-övet szerző Roy Jones bemutató mérkőzését.

Sport365.hu - Mike Tyson válasza arra a kérdésre, hogy győzött volna-e a Klitschko fivérek ellen

Wladimir Klitschko a 2000-es évek közepétől megállíthatatlan volt a nehézsúlyban, Emanuel Steward kihozta a legjobbat az ukrán klasszisból. 2004 októberétől egészen 2015 novemberéig veretlen maradt a nehézsúlyban, egyesítve a nehézsúlyú öveket. Fotó: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images/Aaron Rapoport/Corbis/Getty Images Mike Tyson, aki még mindig a legfiatalabb nehézsúlyú bajnok a boksztörténelemben úgy gondolja, hogy bárkit képes lett volna legyőzni a fénykorában.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: MikeTyson/Instagram

Videók