Mike Tyson 53 évesen is félelmetesen gyors - Videó

Új felvételek bukkantak elő egy friss edzéséről, elképesztő.


Mike Tyson rácáfolt a korára! Mint ismert egyre közelebb áll az 53 éves visszavonult ökölvívó, hogy visszatérjen, most pedig a kételkedőknek íme egy kis bizonyíték egy edzéséről.

"Iron Mike" ezzel a videóval ferobbantotta a Twittert, amiben bemutatja, hogy a sebesége még mindig elképesztő.

A videó mellé egy üzenet is járt: "Örökké rossz fiú maradok!", a videót látva pedig még az edzőn is megdöbbenést látni, az ütéseket követően. A "Legrosszabb ember a bolygón" még mindig megőrizte tehát hihetetlen tehetségét, amely 20 éves korában világbajnokká tette.

Mike Tyson on Twitter

I'm a Bad Boy for Life. Watch #BadBoysforLife now on DVD Blueray @realmartymar #willsmith #stillthebaddestmanontheplanet https://t.co/R9Zmz19GFm


Rengeteg rajongó reagált is a videóra, mindegyikük csodálkozott.

Against The Ropes on Twitter

@MikeTyson @realmartymar Mike Tyson is 53 and still terrifying! https://t.co/RIdMhb0AC6

Jord/Jax on Twitter

@MikeTyson @realmartymar I love how can just access his power and skill freely now after years of training, its just ingrained his body https://t.co/wSbJQZRI9t


Tyson nemrégiben bejelentette, hogy visszatér a szorítóba egy jótékonysági mérkőzés keretein belül. Az Instagram Live-ban TI rapperrel beszélt, ahol szót ejtett az edzései körülményeiről.

"Az elmúlt héten ismét felhúztam a kesztyűt. Nehéz volt, a testem nagyon elfáradt, és fájdalmaim vannak. Dolgozom továbbra is, és azt hiszem, mire eljön a mérkőzés addigra formába kerülök. Az a célom, hogy jó legyen az erőnlétem, és három vagy négy menetes mérkőzést vállaljak jótékonysági kereteken belül."

'I WANNA GET IN SHAPE & BOX 3/4 ROUND EXHIBITIONS!' - MIKE TYSON REVEALS POSSIBLE RING RETURN ON IG

'I WANNA GET IN SHAPE & BOX 3/4 ROUND EXHIBITIONS!' - MIKE TYSON REVEALS POSSIBLE RING RETURN ON IG | Furys vs Wilder II Playlist: https://www.youtube.com/...

Majd elárulta azt is, hogy kezdi összekapcsolni ismét a kombinációkat, amiket régen jól tudott. Az ellenfele helyében, akárki is legyen az már elkezdenénk félni, hiszen ehhez a videóhoz, ha hozzácsapjuk a formába lendülését, ismét egy lehengerlő Tysont láthatunk majd.

Önök szerint Mike Tyson minden idők legnagyobb bokszolója?

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók