Mennydörgő kiütéssel debütált a UFC-harcos

Jött, látott és győzött.


Egy mindössze 25 éves harcos elképesztő magabiztos győzelemmel kiérdemelte a "Mr. Highlight" becenevet a szombaton megtartott UFC 253-as Fight Island-on.

Ludovit Klein, aki még soha nem harcolt a UFC-ben, kis késéssel kapta meg a meghívót, miszerint harcoljon Shane Young ellen, aki a legutóbbi nyolc meccséből hetet megnyert. Klein nem sokat tökölt, és egy fejrúgással elintézte ellenfelét, majd egy háromütéses kombinációval a földre vitte Youngot.

Az ESPN MMA riportere, Brett Okamoto lenyűgöző debütálásnak nevezte Klein teljesítményét, akinek ez egy álom beteljesülése volt.

"Elképesztő, ez a legnagyobb álmom, és nagyon boldog vagyok, hogy itt vagyok a UFC-ben. Ez az én stílusom, a magasrúgás majd lerombolni az ellenfelet. Nagyon-nagyon örülök mindennek."


Fotó: Mike Roach/Zuffa LLC via Getty Images

Sport365.hu - "Büszke vagyok arra, hogy a történelemben elsőként képviselhetem hazánkat a UFC-ben"

Erről Instagram profilján tájékoztatta rajongóit. Korábban többször állt közel ahhoz, hogy bemutatkozhasson a UFC zászlaja alatt, most ez végre sikerült. "Hivatalos! Beteljesül a legnagyobb álmom! Büszke vagyok arra, hogy a történelemben elsőként képviselhetem hazánkat a UFC-ben" - írta bejegyzésében, ahol a képen a kezében tartja a szerződését. Mindenki köszöni a támogatást.

 

Forrás: insider.com
Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC

Videók