Még egy érdekes ellenfél lehet Wilder számára

Ez azonban függ a Joshua-Usyk mérkőzés eredményétől.


Deontay Wilder számára azt tanácsolják, hogy harcoljon legközelebb Anthony Joshua ellen, aki jelenleg Oleksandr Usyk elleni visszavágóra készül.

A korábbi WBC bajnok továbbra is gondolkozik a jövőjét illetően, miután zsinórban két vereséget is elszenvedett Tyson Fury ellen. Bermane Stiverne - akit Wilder kétszer is megvert - arra buzdította korábbi ellenfelét, hogy folytassa AJ miatt.

Úgy véli, hogy a 32 éves Joshua veszíteni fog az Oleksandr Usyk elleni visszavágón, ami után könnyen összejöhetne a Wilder elleni csata.

„Azt hiszem, az egyetlen küzdelem ami még érdekes lehet számára, és amiben nagy pénz van, az a Joshua elleni. Ezen kívül nem hiszem, hogy lenne más harc, ami releváns lenne számára. Ez attól is függ, hogyan tér vissza Joshua, amikor Usyk ellen ringbe lép. Amennyiben Joshua kikap, úgy mindketten vesztesként lennének elkönyvelve, ami egy érdemes összecsapást eredményezhetne. Szerintem nincs más érdekes ellenfél Wilder számára, már nincs mit bizonyítania senkinek. Amióta elnyerte tőlem a címet, nagyszerű munkát végzett öt-hat évig, egészen Tyson Fury-ig” – mondta Stiverne.

Wilder 2015-ben Stiverne ellen szerezte meg a bajnoki övet, majd tíz sikeres címvédést hozott össze, köztük a kanadai elleni visszavágót is. 2020-ban azonban elveszítette a címet Fury ellen, miután 2018-ban döntetlen lett kettőjük csatája, majd tavaly ismét vereséget szenvedett.

Forrás: thesun.co.uk
Borítókép és fotók: Al Bello/Getty Images

Videók