McGregor azt állítja, ha Khabib nem vonul vissza legyőzte volna

Az ír ketrecharcosnak ilyenkor nagy csak a szája?


Khabib Nurmagomedov azért vonult vissza, hogy elkerülje a Conor McGregor elleni visszavágón a vereséget - utalt rá az ír harcos.

McGregort keserű emlékek fűzik Nurmagomedovhoz, aki lefojtotta a UFC 229 gálán még 2018 októberében, de azt állítja, hogy ha lett volna visszavágó, akkor azt ő nyerte volna meg. A veretlen dagesztáni bajnok miután legyőzte Justin Gaethjet az UFC 254-en bejelentette visszavonulását, amit édesanyjának ígért meg.

McGregor válaszolt pár Twitter kérdésre, és ott arra utalt, hogy a nyugdíjba vonulásnak más oka is van.

"Fenomenális harcos. A sport jelenlegi legjobbja. Azonban ennek van egy másik oka is, és ők ezt jól tudják."

A UFC elnöke, Dana White azonban arra számít, hogy a bajnoka visszatér még a nyolcszögbe.

Sport365.hu - Dana White arra számít, hogy Khabib még visszatér

A veretlen bajnok így 29-0-s mérleggel hagyja ott a ketrecharc világát. Nurmagomedov utoljára 2019 szeptemberében állt az oktakonban. Akkor Dustin Poiriert verte három menetben. Az orosz harcos karrierje során legyőzte az ír szupersztárt Conor McGregort is. "Today is my last fight here in UFC." #UFC254 pic.twitter.com/sq6R9LxN1i - UFC (@ufc) October 24, 2020 Legendary.

Sport365.hu - Na ki a király? Khabib a lista élén

Úgy tűnik, hogy Khabib Nurmagomedov végre megkapta a nyugdíjas ajándékát, miután megosztott egy képet, amelyen a UFC ranglista első helyén szerepel. Khabib Nurmagomedov egy fojtással legyőzte ellenfelét, az amerikai Justin Gaethjét a UFC254 elnevezésű gálán, majd váratlanul bejelentette visszavonulását. A veretlen bajnok így 29-0-s mérleggel hagyja ott a ketrecharc világát.

Forrás: sportbible.com
Borítókép:Josh Hedges/Steve Marcus/Getty Images

Videók