McGregor az MMA-ba hívja Mayweathert

Az írnek több meccslehetősége is van, de ha az amerikai kipróbálná magát az ő sportágában, az a meccs elsőbbséget élvezne.


Az elmúlt év egyik legjobban várt sporteseménye a Floyd Mayweather - Conor McGregor bokszmeccs volt, melyen az amerikai ökölvívó technikai KO-val diadalmaskodott. Akkor úgy nyilatkozott, ez volt az utolsó meccs, amikor ringbe szállt. Legalábbis boksz ringbe - írta az m4sport.hu.

 
McGregor szerint ugyanis az öt súlycsoportban is világbajnoki címet szerző öklözőnek ki kellene magát próbálnia az MMA-ban is. Az ír ketrecharcos szerint az 50-0-s mutatóval visszavonuló klasszis sajnálni fogja, ha nem próbálja ki és biztos benne, tisztelnék új sportágában is.
 
"Jelenleg folynak a tárgyalások a következő ellenfelemről, sok lehetőségünk van. Képben van Tony Ferguson, esetleg egy orosz versenyző, vagy a Nate Diaz elleni harmadik meccs. De ha Mayweather jönne, ő elsőbbséget élvezne” – mondta McGregor, aki rögtön a veresége után is utalt rá, hogy kettejük visszavágóját az ő sportágában kellene lejátszani.
 
Nem tudni, mennyire vette komolyan a felkérést Mayweather, de az elmúlt időben egyre több, tőle szokatlan videót oszt meg a közösségi médiában. Az elmúlt napokban több olyan kép és videó is megjelent, melyen az MMA harctérhez erősen hasonlító nyolcszögletű ketrecben láttatták őt. Többnyire edzőfelszerelésben, és a legtöbbször kétértelmű mondatokat kiabál. Persze őt ismerve az is elképzelhető, mindezt csak azért teszi, hogy addig is beszéljenek róla.
 

Videók