Mayweather vs. McGregor: menetről menetre a TKO-ig

Ha esteleg bárki lemaradt volna a várva várt mérkőzésről.


1. menet. Elkezdődött a meccs. McGregor kezdett jobban, az első percben Mayweather nem is ütött. A folytatásban sem sokat. Igaz, amúgy sem volt sok ütés és sok találat, de ezt a menetet elvitte McGregor!
 
2. menet. Most is McGregor kezdett jobban, át tudta verni Mayweather kettősfedezékét. Sok találat most sincs, de ezúttal is inkább McGregor tűnt aktívabbnak, jobbnak. És elmondhatjuk, határozottan jól mozog az ír a ringben, már-már úgy, mint egy igazi ökölvívó. 
 
3. menet. Most is McGregor tűnt aktívabbnak, de inkább csak kalapácsütésekkel, tarkóütésekkel talált, amiért figyelmeztette is a mérkőzésvezető (intés azért nem volt).
 
4. menet. McGregor elkezdett fáradni, Mayweather pedig bunyózni. Most már voltak egyértelmű, tiszta találatai. Ez az ő menete volt.
 
5. menet. Mayweather átvette az irányítást! McGregornak ugyan volt válasza, de többször is fogásba menekült, illetve jó ketrecharcos módjára mögé kerüléssel próbálkozott.
 
6. menet. Most már egyértelműen Mayweeather irányít. Több egyenese is célt ért, de azért McGregor is be-betalált.
 
7. menet. McGregor többnyire menekül. Mayweather egyik jobbegyenesétől hátracsuklott McGregor feje, de nem volt megrendítő az ütés. Ellentámadásra már nem igen futotta az ír erejéből.
 
8. menet. „Ne haragudjatok, de ez a meccs annyira rossz, hogy alig bírom nézni” – mondta Erdei Zsolt a menet után. Sok volt a maszatolás, nem volt tiszta bunyó. Erdeivel egyet tudunk érteni, de tegyük hozzá, a Mayweather–Pacman meccs sem volt jobb (sőt...), pedig ott egy bokszoló volt az ellenfél.
 
9. menet. A menet elején egy tiszta ütéssel meglepte McGregor Mayweathert, aki ezután fedezékbe menekült, utána viszont ő lendült előre, és McGregor a menet végére teljesen elkészült az erejével.
 
10. menet. McGregor már nem tud reagálni Mayweather ütéseire. Az amerikai a kötelekhez szorította az írt, a mérkőzésvezető pedig beszüntette az egyoldalú küzdelmet. Mayweather TKO-val győzött.
 
 
Mayweather a meccs után elmondta, ez volt az utolsó mérkőzése, nincs már az a pénz, hogy visszatérjen. McGregor pedig összességében elégedett volt magával, úgy vélte, nem kellett volna még leállítani a meccset, engedhette volna tovább a mérkőzésvezető, mert fejben nem volt megütve, csak a lába fáradt el - írt az nso.hu.
 

Mayweather vs. McGregor: a szurkolók megkapták, amit akartak " KÜZDŐSPORTOK › Friss hírek

Floyd Mayweather nyerte az év legjobban várt bokszmérkőzését az MMA-világbajnok Conor McGregor ellen. Az ír kellemetlen és a ringben szokatlan stílusával az első néhány menetben meglepetést okozott, de nem tudta megtörni Mayweathert, aki higgadtan bokszolva, szokásos defenzív stratégiájával őrölte fel ellenfelét, a tizedik menetben pedig TKO-val megnyerte a meccset, amelynek a fejenként százmillió dollárt is meghaladó bevételeket tekintve valójában két győztese van.

Videók