Már a meccs előtt egymásnak esett Wilder és Fury - Videó

Balhé és lökdösődés is volt a sajtótájékoztatón.


Vasárnap hajnalban rendezik meg a Deontay Wilder - Tyson Fury összecsapást, melynek nemrégiben volt az utolsó sajtótájékoztatója, ahol elszabadultak az indulatok. A két ökölvívó kis híján egy előmeccset rendezett meg gyorsan a közönség előtt.

Tyson Fury and Deontay Wilder nearly brawl at pre-fight press conference

Sign up to ESPN+ and catch UFC 247 here: https://go.web.plus.espn.com/c/2041636/771269/9070 VISIT: http://www.themaclife.com FOLLOW: http://instagram.com/themaclifeofficial FOLLOW: https://twitter.com/Maclifeofficial LIKE: http://facebook.com/themaclife

Már kedden megérkeztek a főszereplők a helyszínre, ami a las vegasi MGM, ahol természetesen elhangzott pár ütős mondat is.

"Pusztító leszek a ringben, és kiütöm Tyson Fury-t. Amint megmutattam az egész világnak tökéletességemet, folytatni fogom az utam, és nagyszerű dolgokat fogok elérni ebben a sportban" - mondta a WBC világbajnoka, Deontay Wilder.

"Mindössze két menet alatt elintézem. Mindent megtettem a felkészülésem alatt, és alig várom, hogy végre megküzdhessünk. A WBC öv az egyetlen, amit a pályafutásom során még nem birtokoltam, egészen idáig. Megszerzem" - zárta rövidre mondandóját Tyson Fury.

"WHO'S READY FOR A ******* WAR?!" Tyson Fury and Deontay Wilder arrive in Las Vegas

Deontay Wilder and Tyson Fury arrive in Las Vegas ahead of their highly anticipated rematch. The Gypsy King rocked up in style and promised a war before the Bronze Bomber thanked the fans for their support...

Forrás: sportbible.com

Videók