Lennox Lewis: "100 millió dollárért kiállok bármelyik Klicsko ellen!"

Egy meccs erejéig szívesen visszatérne a ringbe a korábbi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok, hogy kiálljon bármelyik Klicsko fivér ellen, amennyiben a promoterek fizetnek neki 100 millió dollár fellépési díjat.


Visszatérne a ringbe a britek korábbi profi nehézsúlyú világbajnok ökölvívója, Lennox Lewis, hogy kiálljon egy mérkőzésre bármelyik Klicsko fivér ellen, amennyiben megfizetik a méregdrága fellépési díját.

A lehetőség a szombaton Moszkvában rendezett Vladimir Klicsko-Alekszandr Povetkin gálán került nyilvánosságra, mikor is az ukrán ökölvívó promóterei 50 millió dollárt ajánlottak neki az ütközetért, amit visszautasított, viszont 100 millió dollárért bárhol, bármikor megküzdene az egyik ukrán óriással.

"Az én díjam 100 millió dollár. Amennyiben ezt kiizetik nekem hat hónap alatt fel tudok készülni az ütközetre."

A szponzorok fontolgatják az ajánlatot, s amennyiben megegyezésre jutnak, tavasszal összejöhet egy újabb Klicsko-Lewis ökölvívó-gála.

Lennox Lewis legutóbb 10 éve, Los Angelesben küzdött meg az idősebbik Klicsko-fivérrel, a most politikai pályáját elindító Vitalijjal, amelyen a bírák a brit ökölvívót hozták ki győztesnek.

Videók