Klitschko szerint Fury hátborzongató

Lesz még ennek a párharcnak folytatása?


Mielőtt Tyson Fury 2015-ben legyőzte Wladimir Klitschko-t, a két fél leült egymással szembe a Sky Sports „Gloves Are Off” műsorában.

A brit bunyós egyfajta elmejátékot űzött az ukrán bunyóssal, amivel megszerették volna zavarni őt. Ez Fury részéről egy hosszú hadjárat volt, mivel évekkel később csaptak össze.

Klitschko a hosszú uralkodása alatt gyakran toborzott sparring ellenfeleket. Ez egy nagyszerű alkalom volt arra, hogy megismerje a potenciális jövőbeli ellenfeleit, és kitanulja őket, a viselkedésüket, ha a jövőben valaha találkoznának a ringben. Fury esetében ez a folyamat úgy tűnik,visszafelé sült el és Düsseldorfban megbukott.


Fotó: Sascha Steinbach/Bongarts/Getty Images

A "Cigánykirály" visszaemlékezett erre a történetre.

"Az edzőtáborban voltunk egy szaunában, körülbel tíz srác ült bent. Én is és Wlad is ott ültünk. Egyáltalán emlékszel erre Wladimir? Ott voltam veled szemben. Csak 12 vagy 13 mérkőzésen voltam túl, de fejben már vele küzdöttem. Felkészültem arra, hogy meghaljak abban a szaunában. 40 percig maradtam bent."

Klitschko válaszolt:

„Őszintén nem tudom, miről beszélsz. Nem emlékszem pontosan arra a pillanatra, de hiszek abban, hogy a szaunában meztelenül sétáltak az emberek..."

A házigazda, Johnny Nelson eztán Fury-hoz fordult.

"Megtettem. Azt gondoltam, hogy mentális győzelmet arattam."

Klitschko on Twitter

@SkySportsBoxing @Tyson_Fury I keep reading these disturbing stories about Fury´s recollections of a sauna: 1) Apparently I was in some contest, in his head . 2) How creepy this man keeps having thoughts/dreams of me in a sauna.


Az ukrán legenda ezt követően visszavágott, hogy Fury ezt a sztorit csak a saját világában építette fel, és ez nem a valóság. Fury erre egyből reagált is,azt mondta, mindketten tudják, hogy ez történt. Majd úgy folytatta,mondhat bárki bármit, ő is és Wlad is tudja az igazságot. Most, 2020-ban, csaknem öt évvel a vereség után, Klitschko megpróbálta tisztázni a helyzetet.

"Folyamatosan olvastam ezeket a zavaró történeteket Fury emlékeiről a szaunáról. Nyilvánvalóan versengett velem a fejében. Mennyire hátborzongató ez az ember, aki gondolataiban, álmaiban velem szaunázik."

A Fury elleni vereségét valószínűleg sosem fogja elfogadni Klitschko, aki továbbra is utalgat néha a lehetséges visszatérésére azzal a céllal, hogy a történelem legidősebb nehézsúlyú világbajnoka legyen.


Fotó: Boris Streubel/Getty Images for Laureus

Forrás: talksport.com
Borítókép: Ian Gavan/Getty Images for Laureus

Videók