Klicsko 80 ezer angol előtt is vállalná a Joshua elleni meccset

Állítólag már megállapodott egymással Vlagyimir Klicsko és Anthony Joshua tábora, amelynek értelmében a két fél 2017. április 29-én fog megmérkőzni egymással, méghozzá az IBF és a WBA (szuper) szervezet nehézsúlyú címeiért.


Ezelőtt azonban Joshuának még jelenése van, méghozzá most hétvégén, Éric Molina ellen, az ukrán ökölvívó pedig természetesen személyesen fogja megtekinteni leendő riválisa teljesítményét, a ring mellől. Klitschko egyébként elmondása szerint nagyon is nyitott arra, hogy angol közönség előtt meccseljen a hazai bunyóssal és leginkább a 80.000-es befogadóképességű Wembley Arénában szeretné megmutatni, hogy a Tyson Fury-val szembeni fiaskó ellenére sem kell őt leírni.

"Nagyon is örülnék neki, ha megint egy hatalmas méretű arénában bokszolhatnék. Valószínűleg a gelsenkircheni stadion, ahol a Schalke játszik volt a legnagyobb a 61.000-es kapacitásával, de a Wembley a maga 80.000 helyével komoly előrelépés lenne. Anthony Joshua egy brit, én pedig nem bokszoltam az angoloknál a Monte Barrett elleni mérkőzésem óta, amit még Lennox Lewis és Frans Botha gáláján vívtam. Azóta nem bokszoltam Nagy-Britanniában, szóval, ha ez a mérkőzés tényleg Angliában lesz - minden jel szerint igen - annak nagyon is örülni fogok. Nem akarok már sokáig várni, és úgy fest, hogy április 29-én valósággá fog válni a kettőnk meccse, ez a dátum pedig nekem teljesen megfelel."

Videók