"Khamzat Conor McGregort tolószékbe ültetné"

Kemény vélemény. - Heti Top5: ezt is sokan olvasták a héten a Sport365 oldalán.


Lenyűgöző mérkőzést tudhat maga mögött Khamzat Chimaev, aki múlt szombat este az amaerikai Gerald Meerschaer ellen tudott győzni a UFC gálán.

A 26 éves harcos megerősítette jelenlétét és a jövőjét is a UFC világában, és Dana White már arra törekszik, hogy felkarolja, és az egyik kedvencévé avassa. A svédnek mindössze 17 másodperc alatt sikerült legyőznie Meerschaertet egy lenyűgöző ütéssel, amely egyenesen az amerikai állkapcsát találta el, akit a bírónak kellett megvédenie, hogy Chimaev ne végezze ki teljesen.

Sport365.hu - Újabb orosz pokolgép a UFC-ben - 17 másodperc alatt ütötte ki ellenfelét

A veretlen Khamzat Chimaev, brutálisnak mondható 17 másodperc alatt egy ütéssel intézte el ellenfelét, Gerald Meerschaert a UFC gáláján Las Vegasba. Az orosz származású svéd lenyűgözött mindenkit az eddigi mérkőzésein, mindegyik találkozóján rövid időn belül végzett ellenfelével, de ez volt az eddigi leggyorsabb és legpusztítóbb győzelme.

Az orosz származású svéd harcos menedzsere, Ali Abdelaziz a gyors kiütés után úgy fogalmazott, hogy magát Conor McGregort is tolószékbe juttatná Chimaev, aki jelenleg visszavonult.

"Khamzat Conor McGregort tolószékbe ültetné, és egész életében szívószállal kellene, hogy igyon. Nem arra törekszem, hogy Khamzat egy szellemileg instabil harcos ellen harcoljon. Conor McGregor lelkileg instabil. Sok szerencsét kívánok neki. Khamzat azonban megölné, valóban megölné" - mondta.


Fotó: Chris Unger/Zuffa LLC/Harry How/Getty Images

Forrás: as.com
Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC/Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Videók