Khabib Nurmagomedov megnevezte a visszatérése árát

Van az a pénz?! Heti Top5: Ezt is sokan olvasták a Sport365 oldalán.Nr2


Khabib Nurmagomedov, az UFC könnyűsúlyú bajnoka, aki októberben jelentette be visszavonulását, arra utalt, hogy 100 millió dollárért már elgondolkozna a visszatérésen.

A 32 éves harcos 29 MMA-győzelmet aratott és hatalmas meglepetésre a Justin Gaethje elleni küzdelem után bejelentette visszavonulását. Ígéretet tett édesanyjának apja halála után, de elismerte, hogy folynak beszélgetések a pénzről. Ha az UFC elnöke, Dana White úgy dönt, hogy megpróbálja meggyőzni Nurmagomedovot, akkor nem lesz olcsó.

"A legvalószínűbb az, hogy Dana pénzt ajánl nekem. Ha például 100 millió dollárról lenne szó, akkor nehéz lenne arra nemet mondani. Meglátjuk, mire gondol. Azt hiszem a visszatérésemről szóló pletykák életem végéig követni fognak" - mondta Khabib.

Az orosz harcos hajthatatlan, hogy sem Conor McGregorral, sem Dustin Poirier ellen nem tér vissza, mert annak nem lenne értelme.

"Nem érdekelnek. Könnyen megvertem mindkettőjüket. Most igazából csak pihenni szeretnék, hiszen csak most vonultam vissza" - mondta Nurmagomedov.

Sport365.hu - Khabib Nurmagomedov visszatér a UFC-hez, ha...

Khabib Nurmagomedov egy feltétellel térne csak vissza a kevert harcművészetek (MMA) legismertebb szervezetéhez, a UFC-be, ha anyja áldását adná rá. A korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok októberben tette le a kesztyűt, Nurmagomedov a második menetben földre vitte kihívóját, az amerikai Justin Gaethje-t, és kedvenc fojtásfogását alkalmazva nyert, 29. mérkőzésén a 29.

Khabib még mindig átesik UFC doppingellenőrzéseken, de egyelőre az MMA népszerűsítésére összpontosít, és kampányol, hogy bekerüljön az olimpiai játékokba. Saját promóciós cégének, az Eagle Fighting Championshipnek is a főnöke lett.

Forrás: marca.com
Borítókép: Mike Roach/Zuffa LLC via Getty Images

Videók