Khabib Nurmagomedov könnyei, miután tinédzserként elveszített egy mérkőzést - Videó

Volt ilyen is, amikor Khabib kikapott. Akik nem hiszik el, még videó is van róla. - Top 2021: Ezt is sokan olvasták idén a Sport365 oldalán.


A dagesztáni harcos, Khabib Nurmagomedov 32 éves korában októberben jelentette be, hogy visszavonul a UFC-től. Könnyes búcsúztatással emlékezett az apjára, aki elhunyt a koronavírus járványban. Khabib azonban nem először sírt egy harc után.

2003-ban Nurmagomedov még mindig judóban és szamóban versenyzett, és könnyekben tört ki, miután Magomed Ibragimov legyőzte, aki egyből vigasztalta is az akkor 17 éves fiút. A harc intenzív volt, sok rúgással és ütéssel, de Nurmagomedov, aki akkor dagesztánt képviselte, végül veszített.

Később az MMA-ban folytatta, és a sport történetének egyik legnagyobbja lett. Nurmagomedov októberben visszavonult, 29–0-s rekorddal, bár a visszatérésről szóló pletykák továbbra is fennállnak.

Sport365.hu - Ifj. Növényi: Miatta érdemes lenne visszatérnie Khabibnak

Igen jól sikerült a UFC 257 gálája, ahol rendkívül izgalmas párosítások mellett, nagyon jó mérkőzéseket is láthattunk. Conor McGregor 12 hónap után tért vissza a ketrecbe régi riválisa, Dustin Poirier ellen, de az előtte lévő mérkőzések is tartogattak magukban izgalmakat. Kezdetét vette a UFC 257 gála, ahol öt igen csak jónak ígérkező mérkőzést láthattunk a kártyán.

Forrás: marca.com
Borítókép: sportbible.com

Videók