Khabib már most készen áll Mayweather ellen

Az üzengetések folytatódnak.


A UFC bajnok Khabib Nurmagomedov épp következő mérkőzését promótálta Las Vegas-ban, amikor is szóba került Floyd Mayweather. Hogy kezdődött a kettőjük "viszonya"? Először Nurmagomedov hozta fel 2018. év végén, hogy mi lenne ha megküzdenének, bár akkor valószínű még csak viccnek szánta. Mayweather viszont meglátta ebben a lehetőségben az óriási pénzt, és a "Money" becenévre hallgató bokszoló azóta kergeti ezt az álmát. A nyilvánosság elé semmi konkrétum nem került ki, de az MMA harcos menedzsere szerint tavaly már megegyeztek a felek, sőt maga a helyszín is meg volt már, amikor végül nem lett az egészből semmi.

A pletykák olyannyira elszabadultak már, hogy olyat is lehetett olvasni, hogy Mayweather egy napon küzdene meg Nurmagomedov-val és Conor McGregor-ral is, egymás után. Egyikkel délután, a másikkal este, mindezt egy csekély 5 – 600 millió dolláros összegért cserébe.

Nurmagomedov a mostani sajtótájékoztatón pedig azt mondta, hogy elfogadja a kihívást, jöhet Mayweather, viszont van egy feltétele. Legyen 11 menet boksz és 1 menet MMA.

"Mayweather egy hatalmas név a sportban, de nekem is hatalmas nevem van. Küzdjünk meg. De legyen 11 menet boksz és 1 menet MMA. Gyerünk! Hajrá! Készen állok!" - mondta kaukázusi avar származású MMA harcművész.

Nehéz elképzelni, hogy ezt hogy lehetne kivitelezni, hiszen mindkét fél a saját kategóriájában lehengerlő. Ha az első menetben lenne az MMA, akkor valószínűleg Mayweather veszítene, de ha Nurmagomedovnak kellene 11 menetet végig bokszolni, valószínű óriási bajban lenne.

Forrás: metro.co.uk
Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Videók