Khabib elárulta, mik akadályozták a Justin Gaethje elleni harc előtt

Majdnem lemondták a mérkőzést.


Khabib Nurmagomedov volt az UFC 254 sztárja, aki végül győzni tudott Justin Gaethje ellen, ami jelenleg úgy tűnik, hogy az utolsó mérkőzése volt, mert a találkozót követően még a ketrecben bejelentette visszavonulását.

Kevésbé ismert azonban az a megpróbáltatás, amelyet az orosz a harcát megelőzően élt át, amely szinte arra kényszerítette, hogy visszalépjen a küzdelemtől.

"Nagyon rossz volt. A repülőgépen egyre rosszabb lett az állapotom, és amikor megérkeztünk az Egyesült Arab Emírségekbe, magas lázam lett. Ami nem javult, és egy idő után kórházba vittek. Öt napig feküdtem bent."

Sport365.hu - Elképesztő felvételek Khabib brutális súlycsökkentéséről - Videó

Khabib Nurmagomedov, az UFC (korábbi) könnyűsúlyú bajnoka, különösen nehéz folyamatokon ment keresztül, hogy hozni tudja a súlyát a Justin Gaethje elleni küzdelme előtt a UFC 254-en - derült ki az új felvételekből. A videó, amely betekintést nyújt a bajnok utolsó küzdelmének való felkészülésébe, részletesen bemutatja nekünk a súlycsökkentés folyamatát, ami az oroszt kellően megviselte.

Ezzel viszont még koránt sem volt mindennek vége. Bár elkezdett edzeni a mérkőzésre, Khabib egy törést szenvedett, amely kétségbe vonta a bajnoki címét.

"Október 7-én eltörtem a hüvelykujjam. Le akartuk mondani a harcot, mert még mindig a betegséggel és a töréssel foglalkoztam, de végül úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk" - mondta Khabib.


Fotó: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Forrás: marca.com
Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Videók