Joshua: Volt már nehezebb ellenfelem, mint Fury vagy Wilder

A brit ökölvívó szerint egyikük sem lenne probléma számára.


Anthony Joshua tavaly december óta nem lépett szorítóba, de jelenleg azért dolgozik midnenki, hogy még idén visszakerüljön a ringbe.

Nagy célpontok vannak a fejében, de előbb a kötelező kihívóját, Kubrat Pulevet kell legyőznie. Miután ezt megtette, Joshua a Sky Sportsnak elmondta, hogy Tyson Fury-t és Deontay Wildert akarja. A rajongók többsége is ezekre a mérkőzésekre vágyik, mégis Joshua úgy gondolja, hogy nem ők lesznek a legnagyobb ellenfelei a karrierje során.

Sport365.hu - Joshua elárulta, hogy ki a legnagyobb ütő, akivel valaha szembenézett

Anthony Joshua megnevezte a legnagyobb ütőt, akivel valaha szembenézett, és egyet elárulhatunk, nem Andy Ruiz Jr az, pedig tavaly nagy pofonokat kapott tőle. Ruiz Jr többször is padlóra küldte Joshuát, mielőtt elnyerte volna tőle a nehézsúlyú világbajnoki címeket. Néhány pusztító ütés, ami a boksztörténelem egyik legnagyobb zavarát okozta.

"Kihívom Fury-t, majd kihívom Wildert. Ezek a srácok egyébként nem a legnagyobb nevek, amelyek ellen a pályafutásom során harcoltam. Ők csak pár nehézsúlyú bunyósok. Nézze meg az ellenfeleim. Nem ők a legjobb harcosok azok közül, akikkel megvívtam. Ha készen állnak, én itt leszek, hogy megharcoljunk."

Joshua kijelentése erősnek tűnik, csak Wladimir Klitschko lehet olyan név, akire úgy gondolhat, hogy díszesebb, mint Wilder vagy Fury, és a cigánykirály őt is legyőzte. Joshua előzetesen megállapodtak abban, hogy 2021-ben kétszer is megküzdenek egymással, amit követően egy vitathatatlan nehézsúlyú bajnokot avathatnak. Joshua azt állítja, hogy egyáltalán nem fél Fury-tól.

Sport365.hu - Joshua: Hat menet alatt kiütöm Fury-t

A Watfordban született világbajnok úgy véli, hogy hat menet alatt kiüti a "Gipsy Kinget". Minden bizonnyal kettőjük párharcára 2021-ben kerül sor, amikor is eldől majd ki lesz a vitathatatlan nehézsúlyú bajnok. A nehézsúlyú bajnokok beszélgettek pár szót Marbellában, amikor Tyson Fury egy autóval megállt Anthony Joshua mellett.

Forrás: talksport.com
Borítókép: AnthonyJoshua/Twitter

Videók