„Joshua tudja, mit kell tennie, hogy legyőzze Usykot”

Mentálisan erősebb lett a vereséget követően.


Anthony Joshua jobb harcos lett, miután vereséget szenvedett legutóbb Oleksandr Usyktól, és mentálisan is fejlődött az istállótársa, Frazer Clarke szerint.

A pár edzőpartner
Fotó: INSTAGRAM: @FRAZERCLARKE

A brit tavaly szeptemberben bukta el a világbajnoki címeit Usyk ellen, egyhangú pontozással. AJ Usyk erősségeit kihasználva próbált technikailag fölé kerekedni az egyik legjobb technikai harcos ellen. A felek a nyáron ismét megmérkőznek egy visszavágón, és Joshua világossá tette, hogy változtatni fog a hozzáállásán, és kiütésre fog menni.

„Azt hiszem a veresége jobbá tette. Kicsit kinyitotta a szemét. Ettől erősebb lett lelkileg. Szerintem tudja, mit kell tennie a győzelem érdekében. Változtatott azokon a dolgokon, amiket úgy gondolt, hogy segíteni fognak neki. Egy olyan csapata van, akik egy dologért felelnek, hogy AJ visszanyerje a bajnoki öveket. Ettől függetlenül nem szabad leírni Usykot, aki egy hihetetlen bokszoló. De szeretném azt hinni, hogy AJ fejlődött, és tovább tud lépni és megszerzi a győzelmet” - mondta Clarke a Sky Sports Newsnak.

Borítókép:

Videók