Joshua: Szeretném a ringben látni Tysont

Anthony Joshua támogatja az 53 éves legenda visszatérését.


Anthony Joshua kijelentette, hogy teljes mértékben támogatja Mike Tyson visszatérését, annak ellenére is, hogy a legenda már 53 esztendős.

A volt vitathatatlan nehézsúlyú bajnok a közelmúltban visszacsábult a ringbe, edzés videókat posztol a közöségi médiában, amivel feltüzelte a bokszrajongókat.

Mindez nem csak a szurkolókat, de a jelenlegi nehézsúlyú király figyelmét is felkeltette.

"Ez vagyunk mi, ez a lételemünk. Különösen egy olyan valakinek, mint "Iron" Mike Tyson ez érthető, ez az ember amit tud... Ő egy igazi harcos. Kihagyott egy kis időt, de mindenki számára ez egy olyan érzés, mint: "Istenem, Mike Tyson visszatér!"

Sport365.hu - "Tyson hat hét edzéssel kiütné Wildert, Joshuát és Fury-t is"

A kétszeres nehézsúlyú világbajnok, Mike Tyson sokak szerint a legveszélyesebb ütő volt, aki valaha ringbe lépett 1985 és 2005 között. Tyson 56 ellenfeléből 44-et az öntudatlanságig pofozott, és továbbra is ő a valaha volt legfiatalabb nehézsúlyú világbajnok. A trónra 1986-ban ült fel, amikor 20 éves korában legyőzte Trevor Berbicket.


"Viszont, Tyson számára ez alapvető, hiszen neki ez a természetes, mert ő egy igazi harcos. Ha visszatér a ringbe, én nagyon szívesen megnézném, minden bizonnyal ott ülnék a nézők között az első sorokban. Ez biztos!"

Sport365.hu - Íme a következő Mike Tyson?

Újabb brit nehézsúlyú ökölvívó bukkant fel a láthatáron. Tyson Fury és Anthony Joshua után mindenképpen érdemes lesz odafigyelni Daniel Dubois mérkőzéseire is, amennyiben igazán látványos kiütéseket szeretnének látni. A 22 éves bunyós 14. profi mérkőzésen van túl és 13 KO-győzelmet aratott eddig. Sokak szerint ő az új Mike Tyson!

Forrás: talksport.com
Borítókép: Focus on Sport via Getty Images/Richard Heathcote/Getty Images

Videók