Joshua: Hat menet alatt kiütöm Fury-t

A szócsata már elkezdődött.


Anthony Joshua figyelmeztette riválisát, Tyson Fury-t, hogy be akarja törni a fejét, amikor majd összecsapnak a nehézsúlyú bajnoki címekért.

A Watfordban született világbajnok úgy véli, hogy hat menet alatt kiüti a "Gipsy Kinget". Minden bizonnyal kettőjük párharcára 2021-ben kerül sor, amikor is eldől majd ki lesz a vitathatatlan nehézsúlyú bajnok.

Sport365.hu - Fury és Joshua: Találkozunk jövőre

A nehézsúlyú bajnokok beszélgettek pár szót Marbellában, amikor Tyson Fury egy autóval megállt Anthony Joshua mellett. Joshua a találkozás után gyorsan fel is tette a képet a közösségi oldalára, amit végül Fury is megosztott a történetében. Fotó: AnthonyJoshua/Instagram A beszélgetés részletei eddig nem derültek ki, de Hearn ezt is felfedte.

MIndkét bokszolónak azonban először meg kell még küzdenie a saját ellenfelével. Dillian Whyte veresége Alexander Povetkin ellen a WBC övért folyó harcban kicsit megbonyolította a helyzetet. Joshuának meg kell harcolnia az IBF kötelező kihívójával, Kubrat Pulev-vel, míg Fury harmadik alkalommal nézz szembe Deontay Wilderrel.

"Nagyon tisztelem Fury-t. Ő egy nagyon jó családi ember és egy rendkívül jó harcos, de másrészt ki szeretném ütni. Úgy gondolom, hogy a hatodik menetben véget vetek majd a mérkőzésnek. Rövidebb pályafutásom volt, ezért frissebb vagyok" - mondta Joshua.

Sport365.hu - Joshua elárulta, hogy ki volt a legkeményebb ellenfele eddig

Anthony Joshua megnevezte a legnagyobb ütőt, akivel valaha szembenézett, és egyet elárulhatunk, nem Andy Ruiz Jr az, pedig tavaly nagy pofonokat kapott tőle. Ruiz Jr többször is padlóra küldte Joshuát, mielőtt elnyerte volna tőle a nehézsúlyú világbajnoki címeket. Néhány pusztító ütés, ami a boksztörténelem egyik legnagyobb zavarát okozta.

Forrás: talksport.com
Borítókép: AnthonyJoshua/Twitter

Videók