Joshua feldúltan nyilatkozott

Dilian Whyte kihívta a bajnokot miután kiütötte Derek Chisorát.


Anthony Joshua idiótának hívta Dillian Whyte-ot, és megígérte kiütéssel győzi le brit riválisát egy összetűzést követően.
 
Whyte kihívta Joshuát miután kiütötte Derek Chisorát, sőt, felkérte a világbajnokot, hogy csatlakozzon hozzá a ringben.
 
A kötelek mellett Joshua tovább dühítette Whyte-ot azzal, hogy elismerte WBC bajnoka, Deontay Wilder az első számú célpontja egy Wembley-beli harc április 13-án, így beszéde közben Whyte elhagyta a ringet.
 
A Sky Sports-nak Joshua azt mondta: "Tudod mit? Dillian egy idióta. Tudod miért? Tiszteletet mutattam felé. Egyenesen megmondtam neki 'Dillian, tisztán kiütöttelek, mikor harcoltunk, de felejtsük el, mert mindketten fejlődtünk, szóval bizonyítsuk be ki jobb most. Ha Deontay Wilder nem gondolja komolyan, és kiáll Tyson Fury  ellen, és nem akar vitathatatlan bajnok lenni, Dillian megkapod az esélyed. Elkezdte feltornázni magát, szóval azt mondtam 'rendben, jó.' Tisztelettudó voltam, de ha Dillian ringbe lép velem, jobban teszed, ha elhiszed, egyik nehézsúlyú sincs az én szintemen.
 
Joshua a közönség véleményét is kikérte, hogy szeretnének-e látni egy visszavágót Whyte-tal, kikérve, hogy ne kapjon azért negatív kritikát, ha ismét nyer a heteik menetben.
 

Joshua hozzátette még: "Dillian, nézd, a célom, hogy vitathatatlan bajnok legyek. Elkezd keménykedni, majd megpróbál elsétálni a ringből. Gyere, állj elém, és beszélj, mint egy férfi, ha komolyan gondolod. Ha nem, ne is említsd a nevem, és ne légy tiszteletlen, mert én magam dolgával foglalkozom." 

Videók