Jon Jones nehézsúlyban - Mike Tyson így vélekedik róla

Mindenki kíváncsi, hogy mire képes Jon Jones nehézsúlyban.


A bokszlegenda, Mike Tyson megosztotta őszinte gondolatait arról, hogy Jon Jones a UFC sztárja hogyan fog teljesíteni a nehézsúlyban.

Jon Jones idén valószínűleg debütálni fog a UFC nehézsúlyban. Várhatóan a Stipe Miocic és Francis Ngannou közötti közelgő viadal győztesével fog megmérkőzni.

"El fog jönni az az idő, amikor egy olyan srác, mint Ngannou meg fogja ütni. Akkor meglátjuk, mennyire bírja a nehézsúlyú ütéseket. Meglátjuk. Ők is nagyon agresszívak, érdekes lesz" - mondta Tyson.

Jones utoljára 2020 februárjában Dominick Reyes ellen harcolt, ahol győzni tudott a UFC 247-en. Úgy érzi felkészült a nagy ugrásra a nehézsúlyba, és megfogadja, hogy kétszeres UFC-bajnok lesz.

Sport365.hu - „Jon Jones képtelen lesz a nehézsúlyban KO-val nyerni"

Jon Jones hónapok óta edzi magát a nehézsúlyú debütálására, és a fejlődés valóban megmutatkozik. A most 33 éves Bones 2008 óta uralja az UFC félnehézsúlyú osztályát, most viszont fellépett nehézsúlyba, hogy ott is bizonyítson. Jones bajnok akar lenni két súlycsoportban is. Cormier szerint azonban, Jones-nak nincs meg az ütőereje ahhoz, hogy a nehézsúlyban is KO-val nyerjen.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók