Jon Jones kifakadt, amiért nem őt tartják minden idők legjobbjának

Az amerikai harcos úgy érzi, többet tett le az asztalra, mint Khabib Nurmagomedov.


Jon Jones, amerikai ketrecharcos kikelt magából, amiért a rajongók Khabib Nurmagomedov nevét említik, ha arról van szó, hogy ki volt minden idők legnagyobb harcosa.

Jones arra hivatkozik, hogy neki 15 világbajnoki meccse volt, amit meg is nyert, míg az orosz harcosnak csupán négy. Megemlítette azt is, hogy ő már hosszú évek óta az elit mezőnyben versenyez, míg Nurmagomedov még csak pár meccset vívott meg ezen a szinten.


"Tizenöt világbajnoki cím, ennek a srácnak meg négy van. Ti tényleg arról beszéltek, hogy ki a valaha volt legnagyobb harcos? Srácok, viccelődtök csak velem, ugye?"

Jones 28 alkalommal lépett az oktagonba és 26 győzelme mellett csupán egyetlen veresége van, Mat Hamill ellen még 2009-ből. Karrierje során egy alkalommal nem hirdettek győztest a mérkőzése után.

Az amerikai bunyós jelenleg pénzügyi vitában áll a UFC szervezetével, ezért a rajongók 2020 februárja óta nem láthatták őt a ketrecben.

Sport365.hu - Khabib Nurmagomedov elárulta, mihez kezd visszavonulása után

Khabib Nurmagomedov azt tervezi, hogy edzői pályára lép, és nem harcol többet. Az orosz harcos bejelentette visszavonulását, miután Justin Gaethje ellen megnyerte a főmérkőzést a UFC254 elnevezésű gálán. 29-0-s rekordot hagyott maga mögött az oktagonban, de közvetlenül az összecsapás után úgy nyilatkozott, hogy apja - aki edzője is volt - elvesztése után nem fog többé versenyezni.

Sport365.hu - "24 órával a mérlegelés előtt már se enni, se inni nem szabad"

A UFC - a világ elsőszámú ketrecharc-szervezete - csúcsmérkőzést kínál a rajongóknak a UFC254 elnevezésű gáláján, magyar idő szerint október 24-én este. A veretlen címvédő, Khabib Nurmagomedov húz kesztyűt az oktagonban Justin Gaethje ellen. Az orosz harcos hihetetlen 28-0-s mérleggel rendelkezik.

Borítókép: GettyImages

Videók