„Jöjjön Joshua és Fury! - Utána Mike Tysonnak adok egy címmérkőzést”

Trevor Bryan elég magabiztos. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Mike Tysonnak felajánlottak egy világbajnoki címmérkőzést 54 éves korában. A „Legrosszabb ember a bolygón” 15 év kihagyás után tért vissza a ringbe, amikor egy nyolcmenetes jótékonysági mérkőzésen megküzdött, Roy Jones Jr ellen.

A harcra rengetegen kíváncsiak voltak és több mint 50 millió fontot hozott. Tyson kiváló formába hozta magát, és a harc után egyből bejelentette, hogy szeretne több mérkőzést is vívni. Miután az Evander Holyfielddel folytatott trilógia kapcsán a megbeszélések lezárultak, Mike nemrég azt mondta az újságíróknak, hogy szeptemberben harcolni fog korábbi riválisával, Lennox Lewisszal.


Fotó: The Ring Magazine via Getty Images

Trevor Bryan, aki 23 évvel fiatalabb, mint Tyson, januárban a WBA „Regular” bajnoka lett, és most kihívta Tyson-t egy címmérkőzésre. A World Box News hírügynökségnek adott nyilatkozatában a 31 éves fiatalember azt mondta.

„Hozzák el nekem Anthony Joshuát és Tyson Fury-t. Elveszem az övüket és vitathatatlan nehézsúlyú bajnok leszek. Még Mike Tysonnak is megadom a lehetőséget, hogy visszajöjjön és megküzdjön velem a címemért. Több mint készen állok, szóval csináljuk.”


Fotók: Sportbible.com

Bryant, aki még nem védte meg a címét, Don King, Tyson egykori promótere képviseli. A két ikonikus alak viszonya úgy tűnik, hogy rendeződött hosszú évek után, hiszen a múlt hétvégén Floridában együtt vacsoráztak.

„Kössünk egyezséget. Trevor készen áll arra, hogy ringbe lépjen és megszerezze a többi övet.” – mondta King.

Ha Tyson harcolna és legyőzné Bryant, akkor a történelem legidősebb nehézsúlyú bajnokaként felülmúlná George Foremant, aki 45 évesen tért vissza. Ellenfele a 26 éves Michael Moorer volt, akit a 10. menetben kiütött.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: thesun.co.uk

Videók