Itt láthatjuk legközelebb Conor McGregort?

Elszólta magát az ír ketrecharcos.


Az MMA-világnak 2023-ra ígérte Conor McGregor visszatérését, és lehet, hogy elejtett egy spoilert, hogy hol bukkan fel legközelebb.

McGregor, a korábbi UFC könnyű- és pehelysúlyú bajnok szerdán azt mondta, hogy felajánlottak neki egy edzői helyet a “The Ultimate Fighter” egyik következő évadában. Nem sokkal később a UFC elnöke, Dana White is megosztotta McGregor posztját – ezzel nagy hitelt adva állításának.

A 31. évadot hivatalosan még nem jelentette be a promóció, de az évad felvételei várhatóan hamarosan elkezdődnek, és valószínűleg még tavasszal heti rendszerességgel adásba kerül. McGregor 2015-ben Urijah Faberrel szemben edzősködött a műsor 22. évadában. Szerdán posztolt egy fotót az Instagramon, amelyről azt mondta, hogy nem sokkal a műsor felvétele előtt készült, majd hozzátette, hogy „felajánlották neki, hogy újra edzősködjön ebben a szerepkörben”.


De talán a legfontosabb azok számára, akik szeretnék McGregort a ketrec szélén látni: “Tetszik” – ezt posztolta.

McGregor a Dustin Poirier ellen 2021 júliusában elszenvedett TKO veresége óta nem harcolt, ami zsinórban a második kiütéses veresége volt ellene. McGregor a mérkőzésen eltörte a lábát. Azóta rehabilitáción van, és visszatérésén dolgozik. Edzője, John Kavanagh azt mondta, hogy McGregor várhatóan 2023-ban újra ketrecbe léphet.

A korábbi egyidejűleg könnyű- és pehelysúlyú bajnok – egyik övet sem védte meg, és inaktivitás miatt mindkettőtől megfosztották – az elmúlt négy meccséből hármat elveszített. Az egyetlen győzelme ebben az időszakban Donald Cerrone három évvel ezelőtti gyors kiütése volt. McGregor továbbra is a világ egyik legnépszerűbb sportolója, és a UFC legnagyobb vonzereje.

További küzdősportos hírekért kattints a képre!

Borítókép: Getty Images

Videók