"Ismerek olyan harcosokat, akik a Jackson Wink MMA tornatermében élnek"

Itt valami komoly dolog van a háttérben.


A UFC félnehézsúlyú bajnoka, Jon Jones elmondta, hogy ha kell, akkor évekig nem fog harcolni, csak azért hogy kiálljon azok mellett, akik szerint érdemes és az sem zavarja, ha emiatt a karrierjéből nem a sikereire fognak emlékezni, hanem erre. Azonban optimista, és bízik benne, hogy a UFC végül félbeszakítja.

Jones kijelentette, hogy hajlandó lenne feladni az övét. Jones és a UFC szupersztár társa, Jorge Masvidal a médiában folytat csatát Dana White promóciós elnökkel, hogy több pénzt szerezzenek, és növeljék a bevételt minden harcos számára.

"Nem kérek semmi felhábírítót, és tudom, hogy jelenleg világjárvány van. Azzal is tisztában vagyok, hogy ez úgy jön le, hogy multimilliomosként még többet akarok kérni, és kapzsi embernek látnak. Tisztában vagyok mindezekkel, de azt is tudom, hogy megvan a hangom és a megjelenésem a változás eléréséhez" - mondta Jones Steve-O "Wild Ride" podcastjében.


Fotó: Christian Petersen/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

"A legrosszabb helyzetben lévő srácoknak nincs arra lehetőségük, hogy elmondhassák: "Van egy másodállásom, és pénzt kérek kölcsön a szüleimtől." Olyan sok harcost ismerek, akik a Jackson Wink MMA tornatermében élnek, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy saját lakásuk legyen, és UFC harcosok. Ez szomorú."

"Ha rossz kapcsolatban leszek emiatt Danával, és két-három évre fel kell hagynom a bunyóval, hogy világossá tegyem mi folyik itt, akkor ezt fogom tenni. A fiatalabb harcosok mind mellettem állnak."

White nemrégiben Jones-t minden idők legnagyobb MMA harcosának nevezte, nagy érvágás lenne, ha évekig nem látnánk harcolni.

Forrás: espn.com
Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC

Videók