Íme Mike Tyson lehetséges ellenfelei

Evander Holyfield, Tony Bellew vagy John Fury? Ki lesz a kiválasztott?


A korábbi nehézsúlyú világbajnok, Mike Tyson körül továbbra is megőrülnek a rajongók mióta bejelentette visszatérését. Biztos tehát, hogy nem lesz hiány szurkolókból az összecsapásán legyen az bárkivel is.

Annak ellenére, hogy Tyson 2005-ben visszavonult úgy tűnik nem sokat kopott a tudása. Iron Mike elkezdett edzeni az MMA legendával, Rafael Cordeiróval és lehengerlő videókat látni az "öreg" edzéseiről. Egy pusztító klip formájában Tyson megmutatta a világnak, hogy ugyanolyan gyors, mint annak idején, arról nem is beszélve, hogy egy ütése még mindig egetrengető.

Tyson félelmetes ereje és rendkívüli gyors mozgása, amely őt a történelem legfiatalabb nehézsúlyú világbajnokává tette a karrierje végére elhagyta őt. Ez annak volt betudható, hogy züllött életet élt, arra viszont senki nem gondolt, hogy 53 évesen ilyen formában fogjuk látni.

A korábbi ellenfelei, Evander Holyfield és Lennox Lewis is kifejezték érdeklődésüket egy esetleges összecsapás miatt, míg Tyson Fury apja, John kijelentette, hogy hajlandó "meghalni" a ringben Tyson ellen.

Paddy Powernek köszönhetően a talkSPORT összeszedte Mike Tyson lehetséges ellenfeleit.

- Evander Holyfield
- Lennox Lewis


Fotó: Denise Truscello/WireImage

- Roy Jones Jr.
- Riddick Bowe
- John Fury
- Danny Williams


Fotó: Hannah Peters/Getty Images

- Sonny Bill Wiliams
- Frank Bruno
- Tony Bellew
- Logan Paul
- KSI

Forrás: talksport.com
Borítókép: David Rosenblum/Icon Sportswire via Getty Images

Videók