Ilyen amikor egy UFC-harcos egy csapással kiüt - Videó

Egy laza sparring mérkőzésnek indult.


Aki nem sportoló az nehezen tudja elképzelni, mekkora pofonokat is osztanak a hivatásos küzdősportolók.

Logan Paul, a Youtuberként ismert bokszolóként is tevékenykedő férfi, igen bátor volt, amikor ringbe lépet a UFC középsúlyú harcosával, Paulo Costával. Noha Paul mérlege 0-1 - miután elvesztette debütáló mérkőzését KSI ellen - egyáltalán nem ment el a kedve a küzdősporttól. Sőt, néhány MMA leckét is vett kisebb-nagyobb sikerrel.

A Costa elleni összecsapáson Paul óriási ütést kapott, aminek köszönhetően gyorsan megcsókolta a ring padlóját. A rövid klipben az is látszódik, hogy ezt követően némi birkózó leckét is vettek egymástól. Costa várhatóan hamarosan megküzd Israel Adesanyával a középsúlyú bajnoki címért.

"Ma reggel idejöttünk a UFC perfomansz intézetbe. Paulo Costa nem ember, sokkal inkább egy medve. Egy 13-0-val rendelkező legyőzhetetlen UFC-harcos" - mondta Logan.

Ezt követően sorra kapta a dicséreteket, először Costa edzője szólt hozzá: "Biztos vagyok benne, hogy bekerülsz az MMA világába. Tudod, hogy kell harcolni."

Majd maga Costa is pozitív szavakkal illette Pault: "Az MMA-ban fontos a jó technika, és a nagy szív. Benned mindkettő megvan."

KNOCKED OUT BY PROFESSIONAL UFC FIGHTER!

Does this mean I'm 0-2? SUBSCRIBE FOR DAILY VLOGS! http://bit.ly/Subscribe2Logan Watch Previous Vlog https://youtu.be/B8_9Xc17RDw ADD ME ON: INSTAGRAM: h...

Paulnak megvan a bátorsága ahhoz, hogy harcba szálljon keemény ellenfelekkel és megmérettesse magát. Amennyiben megkapja a megfelelő edzést és felkészülést, akár még jól is elsülhet. A mindössze 25 éves sportoló akár a jövő egyik felfedezettje is lehet?!

Forrás: talksport.com
Borítókép: PaulLogan/Facebook

Videók