Hihetetlen: úgy tűnik, összejön az év bokszmeccse

A meccs egyik főszereplője aláírta a szerződést.


Conor McGregor ír ketrecharcos aláírta a profi ökölvívó Floyd Mayweather elleni mérkőzés szerződését.

 
A hírt szerda este a profi ketrecharcos mérkőzéseket szervező UFC elnöke jelentette be. Dana White a TNT amerikai televíziós csatornának adott interjúban azt is elmondta, hogy mostantól már csak Mayweatherrel kell megállapodást kötni.
 

Megdöbbentő: nagyon rossz állapotban van Gyurta Dániel extrénere " ÚSZÁS › Friss hírek

Az nso.hu értesülései szerint Széles Sándor hetek óta kómában fekszik. Gyurta Dániel korábbi trénere márciusban elesett, majd a vizsgálóban elájult, azóta nem tért magához. Honlapunk is beszámolt arról, hogy újabb balhé rázta meg a honi úszósportot. A debreceni ob-n két fiatal szexuális aktusát telefonnal rögzítették, a felvétel pedig kikerült az internetre.

A 28 éves Conor McGregor a themaclife.com-nak erősítette meg a hírt, majd Floyd Mayweatherre utalva hozzátette: „most Al Haymon és az ő bokszolójának az aláírására várunk”.
 
A súlycsoportoktól és szervezetektől függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartott Floyd Mayweather 2015-ben veretlenül, 49 győzelemmel vonult vissza. A 40 éves amerikai hat profi szervezetnél – közte a négy legnagyobbnál – is világbajnok lett, ráadásul több súlycsoportban.
 
McGregor és Mayweather – aki az utóbbi hónapokban a sajtón keresztül üzengettek egymásnak – a profi ökölvívás szabályrendszerének megfelelően küzdenek meg egymással.

Videók